Šodienas redaktors:
Pauls Jānis Siksnis
Iesūti ziņu!

Kuldīgā sākas Restorānu nedēļa

Restorāns. Ilustratīvs foto
Restorāns. Ilustratīvs foto Foto: LETA

No šodienas līdz 13.aprīlim Kuldīgā notiks Restorānu nedēļa, kuras laikā pilsētu un novada restorāni un kafejnīcas piedāvās no vietējiem produktiem gatavotas maltītes, informēja Kuldīgas novada tūrisma attīstības centra vadītāja Jana Bergmane.

Nedēļas garumā divu un trīs kārtu maltīti, kas gatavota no vietējiem, Kurzemes reģionā audzētiem un ražotiem produktiem, Kuldīgā servēs "Goldingen Room", "Riverside", "Kopa", suši bārs "Hercogs", "Kuldīgas metropole", "Jēkaba sēta", "Didro", "Klūdziņa", "Bangert’s", "Pagrabiņš", "Kursas zeme", Skrundā - "Skrundas muiža", Ēdolē - "Pilskrogs", bet Snēpelē - "Strauss" un "Kaza".

Piedāvājumu cenas būs no 20 līdz 25 eiro kategorijās. Vairāki restorāni un kafejnīcas piedāvās ar īpašu komplimentu no šefpavāra, kā arī iespēju maltīti baudīt ar pieskaņotiem dzērieniem.

Komentāri
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu