Ēdienu influencere Justīne Martinsone, kas sociālajos tīklos plašāk zināma kā Juška Padruška, sniegusi atsauksmi par vienas "Michelin 2025" zvaigznes restorāna "John Chef’s Hall" apmeklējumu. Par vakariņām, kuras baudīja kopā ar vīru, viņa samaksāja teju pustūkstoti eiro.
Influencere Juška Padruška vērtē 453 eiro vērto vakariņu pieredzi "Michelin" restorānā (4)
Pāris izvēlējās gan uzkodas, gan pamatēdienu, gan desertu, papildinot tos ar dzērieniem.
Pirmajā kursā jeb uzkodā tika pasniegti trīs ēdieni, ko atnesis pats šefpavārs Kristaps Sīlis. Justīne, publiskojot video, iepazīstināja ar katru no tiem: stores krokete ar bešamela mērci, liellopa gaļas tartara groziņš ar amoliņa sieru un liellopa mēle ar plūmēm.
Pēc tam uzreiz tika pasniegta tikko cepta, vēl silta mini saldskābmaize, ko pasniedza ar divu veidu sviestiem – dedzināto sviestu un otru, kura sastāvs video autorei gan piemirsies.
Maltītes laikā pievienojās arī vīnzinis, stāstot par pieskaņotajiem vīniem.
Viņa arī nosauca savu favorītu, kas bijis stores tartars: "Ak Dievs, tur bija vienkārši viss perfekti. Sāļš, salds, mazliet skābs. Nu ideāls, fenomenāls ēdiens!"
Visa ēdienkarte galvenokārt bijusi veidota ap liellopu un stori. Justīne min, ka, ka iemīļotākais pamatēdiens bijis liellopa ribas ar kartupeļu sacepumu.
Runājot par desertu, Justīne bija sajūsmā par meduskūkas saldējumu, novērtējot to ar 10 ballēm.
Noslēgumā pasniegti vēl trīs nelieli deserti: riekstiņš ar riekstu krēmu, ķērpis šokolādē, kuru viņa garšas ziņā salīdzināja ar cepumu šokolādē, un upeņu sorberts baltajā šokolādē.
Kopumā Justīne ir sajūsmā par šo pieredzi. Viņa atklāja, ka maltīte diviem izmaksājusi 453 eiro, ieskaitot tējas naudu.