Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

"Liverpool" cīnās neizšķirti ar "Arsenal"

Foto: Reuters/ScanPix

"Liverpool" komanda svētdien Anglijas futbola premjerlīgas devītās kārtas centrālajā spēlē divreiz atspēlējās un viesos cīnījās neizšķirti 2:2 (1:2) ar Londonas "Arsenal".

Liverpūliešiem neiegūstot trīs punktus, pēc devītās kārtas līderpozīciju pārņēmusi pašreizējā čempione Mančestras "City".

Pirmajā puslaikā pārsvars bija laukuma saimniekiem un pārtraukumā viņi devās, esot vadībā ar 2:1. Devītajā minūtē Bukajo Saka pēc Bena Vaita piespēles ielauzās soda laukumā, apveda pretinieku un raidīja bumbu vārtos - 1:0 "Arsenal" labā. Nākamie divi vārti tika gūti, sitot ar galvu - 18.minūtē pēc stūra sitiena Virdžils van Deiks izlīdzināja rezultātu, bet 43.minūtē pēc Deklana Raisa soda sitiena Mikels Merino atjaunoja laukuma saimniekiem vadību.

Spēles otrajā daļā aktīvāki bija "Liverpool" futbolisti, kuri 81.minūtē panāca 2:2. Ātrā uzbrukumā liverpūlieši sarāva "Arsenal" aizsardzību, un Mohameds Salāhs bija nekļūdīgs pēc Darvina Nunjesa piespēles.

Pēc deviņām kārtām Mančestras "City" ir 23 punkti, "Liverpool" - 22 punkti, bet pa 18 punktiem guvušas Londonas "Arsenal" un Birmingemas "Aston Villa". Tālāk ar 17 punktiem ir Londonas "Chelsea", savukārt pa 16 sakrājušas Braitonas un Havas "Albion" un "Nottingham Forest".

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu