Šodienas redaktors:
Marina Latiševa

VIDEO Izraēlā smagais auto iebraucis pūlī autobusa pieturā

Papildināta
Foto: @jacobhrwtz/X

Izraēlā netālu no Telavivas svētdien, 27. oktobrī, smagajam automobilim iebraucot cilvēku pūlī autobusa pieturā, ievainoti vairāki desmiti cilvēku, vēsta Izraēlas plašsaziņas līdzekļi.

Laikraksts "Times of Israel" , atsaucoties uz policiju, ziņo, ka kravas automašīna ietriekusies cilvēkos pieturā pie Glilotas armijas bāzes Izraēlas centrālajā daļā. Bruņoti civiliedzīvotāji, kas atradušies notikuma vietā, atklājuši uguni uz automobiļa šoferi un viņu "neitralizējuši", norādījusi policija,.

Saskaņā policijas rīcībā esošo sākotnējo informāciju autobuss bija apstājies pieturā pie bāzes, lai izlaistu pasažierus. Tajā pašā laikā kravas automašīna ietriecās pieturā un tajā esošajos cilvēkos.

Pēc mediķu sniegtajām ziņām, ievainoti vairāk nekā 30 cilvēki. Seši cilvēki ir nopietni ievainoti, no kuriem viens ir kritiskā stāvoklī, pieciem ir vidēja smaguma ievainojumi, bet apmēram 20 ir viegli ievainoti, ziņo laikraksts "Jerusalem Post".

Tas arī vēsta, ka daudzi ievainotie ir gados veci cilvēki, kas bija izkāpuši no autobusa un gatavojās doties uz tuvējo muzeju.

Sākta izmeklēšana aizdomās par tīšu uzbrukumu.

Iepriekš palestīniešu teroristi Izraēlā regulāri veikuši šādus uzbrukumus, izmantojot vieglos vai smagos automobiļus

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu