Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Rīgas lidosta pirks vairākus bagāžas traktorus

Foto: Ints Kalnins

Rīgas lidosta izsludinājusi apspriedi ar piegādātājiem par trīs bagāžas traktoru iegādi, liecina informācija Elektronisko iepirkumu sistēmā (EIS).

Plānots, ka iepirkums būs sadalīts divās daļās. Pirmajā daļā paredzēts iegādāties divus jaunus bagāžas/kravas elektrovilcējus, bet otrajā daļā - bagāžas/kravas vilcēju ar dīzeļdzinēju.

Apspriedes mērķis ir nodrošināt ieinteresēto piegādātāju iespējas iepazīties ar plānotā iepirkuma pamatnosacījumiem, apzināt ieinteresēto piegādātāju spējas nodrošināt atbilstošu piedāvājumu un saņemt potenciālo piegādātāju priekšlikumus iepirkuma dokumentācijas pilnveidei.

Apspriede ar piegādātājiem paredzēta tikai elektroniskā veidā jeb rakstveidā. Komentārus un priekšlikumus potenciālajiem piegādātājiem jāsniedz līdz 6.novembrim.

Jau ziņots, ka 2023.gadā Rīgas lidostā apkalpoja kopumā 6,631 miljonu pasažieru, kas ir par 23,2% vairāk nekā gadu iepriekš, kad tika apkalpots 5,381 miljons pasažieru, taču par 15% mazāk nekā 2019.gadā, kad lidostā tika apkalpoti 7,798 miljoni pasažieru.

Starptautiskā lidosta "Rīga" ir lielākais aviosatiksmes mezgls Baltijas valstīs.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu