Šodienas redaktors:
Dace Otomere

Paslēpa jaundzimušo graudaugu kastē. Anglijā par bērna slepkavību notiesāta studente

Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: cherryyblossom/Shutterstock

Šā gada pavasarī kāda 22 gadus vecā studente no Malaizijas Anglijas Koventrijas universitāte slēpa savu grūtniecību no draugiem un dzemdēja studentu kopmītņu vannas istabā. Jaundzimušo bērnu viņa paslēpa graudaugu kastē, kas atradās viņas koferī. Patlaban viņa atzīta par vainīgu bērna slepkavībā, vēsta "Guardian".

Jaundzimusī meitenīte vēl bija dzīva, kad māte ievietoja viņu graudaugu kastē, ietinot hermētiskā plastmasas maisiņā.

Kā norāda prokurors Deivids Meisons, māte atzinusi, ka jaundzimusī bija nodzīvojusi vismaz vairākas minūtes un vēl kustējās, kad tika ievietota kastē.

Studente slēpa savu savu grūtniecību un atteicās no palīdzības, kad universitātes draugs, kurš dzīvoja tajā pašā mājoklī, pēc dzemdībām ielauzās viņas istabā un atrada viņas gultu "asinīm klātu". Viņa atteicās iziet no vannas istabas, un, kad tika izsaukta ātrā palīdzība, atteicās arī no medicīniskās palīdzības, un mediķi aizbrauca. Tikai vēlāk, kad veselības stāvoklis pasliktinājās, viņa ar taksometru devās uz slimnīcu.

Slimnīcā studente noliegusi, ka būtu dzemdējusi, taču, kad grūtniecības tests izrādījies pozitīvs, personāls izsauca policiju, lai noskaidrotu, vai viņa nav pametusi savu bērnu. Meitenīte tika atrasta divas dienas vēlāk, kad studente atzinās par nodarīto.

Kā atklājās, viņa baidījusies, ka par dzemdībām uzzinās viņas ģimene un draugi Malaizijā, un, ka tas ietekmētu viņas mācības.

Tāpat viņa esot dzirdējusi balsis, kas likušas atbrīvoties no bērna.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu