Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

VIDEO Vilmanis gūst vārtus uzvarētā AHL mačā

Latvijas hokejists Sandis Vilmanis
Latvijas hokejists Sandis Vilmanis Foto: Charlotte Checkers/flickr.com

Latvijas hokejists Sandis Vilmanis piektdien, 25. oktobrī, Amerikas hokeja līgas (AHL) spēlē izcēlās ar gūtiem vārtiem un rezultatīvu piespēli, viņa pārstāvētajai Šarlotas "Checkers" izcīnot pārliecinošu uzvaru.

"Checkers" savā laukumā ar rezultātu 8:2 (1:1, 5:0, 2:1) sagrāva Bridžportas "Islanders".

Vilmanis guva mājinieku pirmos vārtus 17.minūtē, panākot neizšķirtu 1:1, kā arī tika pie rezultatīvas piespēles otrajos vārtos, kad pēc viņa un Trevora Kerika piespēlēm vairākumu ar precīzu metienu noslēdza Eidans Makdono.

Latvietis spēli noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1 tika atzīts par mača otro labāko spēlētāju.

Tāpat ar gūtiem vārtiem izcēlās Rodrigo Ābols, kura pārstāvētā Alentaunas "Lehigh Valley Phantoms" viesos ar 3:4 (1:1, 1:1, 1:1, 0:1) pagarinājumā piekāpās Hartfordas "Wolf Pack".

Ābols raidīja ripu mājinieku vārtos pirmās trešdaļas vidū un izlīdzināja rezultātu 1:1. Viņš uz ledus pavadītajā laikā divas reizes meta pa pretinieku vārtiem un iekrāja neitrālu lietderības koeficientu.

AHL Austrumu konferences kopvērtējumā "Checkers" ar astoņiem punktiem piecās spēlēs ir līderi, Raivja Ansona pārstāvētā Vilksbāras/Skrentonas "Penguins" ar sešiem punktiem atrodas septītajā pozīcijā, bet "Lehigh Valley Phantoms" komanda ar trīs punktiem četrās spēlēs atrodas 14.pozīcijā.

Aizvadītajā sezonā par AHL čempioniem otro gadu pēc kārtas kļuva kļuva Heršijas "Bears", kas finālsērijā ar 4-2 apspēlēja Riversaidas "Coachella Valley Firebirds".

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu