Šodienas redaktors:
Pauls Jānis Siksnis

"Keita bija kā ķīlniece." Nelaiķa Peina pēdējās mīļotās tuva draudzene atklāj, kāpēc Keita devās mājās bez Liama

Foto: kateecass/instagram

Pēc "One Direction" solista Liama Peina traģiskās nāves sociālajos tīklos izskanējuši dažādi viedokļi par sagrauto draudzeni Keitu Kasidiju, kura pavadīja pēdējās dienas ar Liamu Argentīnā un pēc ceļojuma atgriezās mājās viena. Keitas draudzene, kas vēlējās palikt anonīma, sniegusi plašāku ieskatu par šo situāciju ārzemju medijam "New York Post".

Platformā "Instagram" dažas dienas pirms Liama nāves Keita stāstīja saviem sekotājiem, ka sākotnēji Argentīnā bija paredzēts uzturēties tikai piecas dienas, taču ceļojums kopā ar Liamu pārtapis par divu nedēļu ilgu atpūtu. Viņa vēlējusies braukt mājās ātrāk.

Persona, kas vēlas palikt anonīma, stāsta:

"Keita bija kā ķīlniece. Viņa Liamam bija teikusi, ka vēlas braukt prom. Liams lūdza, lai viņa paliek. Keita turpināja pagarināt savu ceļojumu par dienu, divām, trim. Un viņš vienkārši gribēja, lai viņa paliek."

Draudzene atklāj, ka Keita sevi nemitīgi vaino Liama nāvē, un arī daļa sabiedrības uzskata – ja viņa nebūtu atgriezusies mājās agrāk, traģēdija nebūtu notikusi. 

"Jūs nevarat pieskatīt 31 gadu vecu pieaugušu vīrieti 24 stundas diennaktī, 7 dienas nedēļā, 365 dienas gadā. Bet Keita vēl nav gatava to pieņemt," tā draudzene.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka 16. oktobrī Argentīnas pilsētā Buenosairesā "One direction" dalībnieks Liams Peins nokrita no sava viesnīcas numura trešā stāva balkona. Publiskajā telpā tika izteikti dažādi minējumi par mīklainajiem nāves apstākļiem.

Daļējā autopsijā atklājās, ka Liama organismā atrastas vairākas aizliegtās vielas.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu