Šodienas redaktors:
Marina Latiševa

VIDEO "Vienkārši sabijos." Rīgā policistu uzmanību piesaista aizdomīga autovadītāja (1)

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

​Sestdien, 19. oktobrī, patrulējot Andrejsalas apkārtnē, Rīgas valstspilsētas pašvaldības policijas Ziemeļu pārvaldes likumsargs Pulkveža Brieža ielā ievēroja kādu "Volkswagen" nomas automašīnu, kā autovadītāja neparasti reaģēja uz luksofora signāliem, proti, kad luksoforā iedegās zaļā gaisma, sieviete palika uz vietas, taču, kad signāls nomainījās uz sarkano gaismu, viņa sāka braukšanu un šķērsoja krustojumu. Plašāk ziņo raidījums "Degpunktā".

Nomas automašīna, kas stāvēja krustojumā nekustīgi pie zaļā luksofora signāla plkst. 5.30 no rīta bija visai aizdomīga. Policijas darbinieki nolēma aprunāties ar vadītāju.

"Es vienkārši sabijos, jo es nevarēju mašīnu iedarbināt," klāstīja šofere. No sievietes bija jūtama alkohola smaka. Pati sieviete sākumā apgalvoja, ka neesot lietojusi alkoholu, taču vēlāk atzinās, ka izdzērusi pāris glāzes vīna. Alkohola koncentrācijas pārbaudē sievietei konstatēta 1,71 promile.

Administratīvo sodu jaunā sieviete nolēma samaksāt uzreiz. Ar asarām acīs viņa sēdēja Valsts policijas busiņā.

Reibums virs pusotras promiles paredzēs sodu, kas tiks izvērtēts ņemot vērā auto vērtību. Arī nomas auto kompānija piestādīs savu rēķinu.

Plašāk "Degpunktā" sižetā:

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu