Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

"Likās, ka nav lemts." Aktrise Kristīne Nevarauska reto reizi pastāsta par attiecībām ar vīru

Foto: Paula Čurkste/LETA

Aktrises Kristīnes Nevarauskas-Atkočūnas un lietuvieša režisora Rolanda Atkočūna attiecības sabiedrība pamanīja ap 2017. gadu, 2019. gadā viņi apprecējās. Kristīne reti runā par savu privāto dzīvi, bet nu lielajā intervijā žurnālam "Santa" viņa reto reizi atklājusies vairāk.

Atskatoties uz attiecību sākumu ar vīru, Kristīne atminas: "Likās, ka ar mani tas nekad nenotiks, ka nav lemts. Bet, kad tas atnāk, mainās uztvere un dzīve. Bet nebija tā, ka ar karstu galvu metos attiecībās. Mēs ļoti lēnām viens pie otra nācām – saejoties, tad atkal izšķiroties."

Vaicāta, kas Rolandā viņu saistīja, aktrise teic: "Ja man jautātu - vispirms sirds vai prāts, tad noteikti prāts. Varēju viņā klausīties naktīm - par filmām, viņš mani ieveda Fellīni pasaulē, par teātri, mākslu, dzīvi. Acīmredzot biju pēc tā visa izsalkusi. Iemīlējos viņa prātā. Un viņš to zina."

Kristīne jau pieminēja, ka attiecības sākās lēnām, ar draudzību. "Varbūt tāpēc, ka viss sākās tieši tā, mēs arī grūtajos posmos satiekamies kā cilvēki, nevis tikai kā vīrs un sieva. Mēs saprotam, kāpēc otrs jūtas tā, kā jūtas. Viņš ir tas lielais, gudrais, prātīgais, es emocionālā, kas reizēm uzvelkas, pārdzīvo par daudz. Un tad viņš saka: "Izelpo! Tas pāries." Viņš mani ir atkodis arī kā režisors. Saka: "Aha, tev ir pirmizrāde?" Pēc manas izturēšanās vien noraksturo, kāda varone esmu izrādē. Tas nozīmē, ka negribot lomu esmu atnesusi mājās. Tāpēc viņš arī neapvainojas, kad pasaku ko asāku. Viņš saprot - nuja, drīz pirmizrāde, vēl nedēļu šo tipāžu mājās izturēs.

Attiecībās galvenais ir izturēt kāpumus un kritumus. Saudzēt un aizsargāt labo, kas tajās ir. Un joprojām uzskatu, ka laime mīl klusumu. Tāpēc esmu piesardzīga, par to stāstot. Mēs abi tādi esam."

Kristīne un Rolands apprecējās 2019. gadā, tajā pašā gadā viņa pirmo reizi kļuva par māmiņu.

Vairāk lasiet žurnāla "Santa" jaunākajā numurā!

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu