Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Video Usiks sarūpē nelielu izrādi un uzjautrina pat Fjūriju

Oleksandrs Usiks.
Oleksandrs Usiks. Foto: AFP/SCANPIX

Trešdien, 23. oktobrī, norisinājās preses konference Oleksandra Usika un Taisona Fjūrija cīņai. Ukrainas bokseris parūpējās par nelielu priekšnesumu.

Usiks uz preses konferenci ieradās melnā uzvalkā ar sarkanu kaklasaiti un melniem cimdiem, bet rokās viņš turēja melnu čemodānu. Tas ir populāras videospēles "HITMAN" galvenā varoņa "Aģenta 47" – algota slepkavas – klasiskais kostīms. Usika apģērbs uzjautrināja arī viņa sāncensi Fjūriju.

Preses konferencē klātesošos ieinteresēja ukraiņa čemodāns. Pēc kāda laika Usiks beidzot to atvēra. Viņš izvilka fotoattēlu, ar kuru piegāja pie Fjūrija un lūdza parakstu. Britu bokseris saredzēja humoru tajā un piekrita piedalīties sāncenša priekšnesumā. Pēc tam Usiks parādīja klātesošajiem fotoattēlu, kas tika uzņemts abu bokseru pirmajā cīņā. Tajā redzams viens no ukraiņa trāpījumiem.

Usiks pasmējās, ka nākamajā dienā Fjūrija autogrāfs tiks izlikts pārdošanā. 

Citādi preses konference nebija pilna notikumu. Usiks gandrīz uz visiem jautājumiem atbildēja ar vienu vai diviem vārdiem, ko pēc brīža sāka darīt arī Fjūrijs.

Pirms preses konferences britu bokseris pastāstīja par personīgu traģēdiju.

Uz vienu no preses konferencēm pirms Entonija Džošua cīņas ukrainis izgāja apģērbies kā filmas "Džokers" galvenais varonis.

2024. gada 21. decembrī Fjūrijs un Usiks otro reizi savā starpā sacentīsies par smagākā svara pasaules čempionu jostām.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu