Šodienas redaktors:
Pauls Jānis Siksnis

Uzvirmo runas, ka aktrise Andželīna Džolija sākusi romānu ar deviņus gadus jaunāku britu reperi

Foto: lev radin/Shutterstock

Jau kādu laiku virmo runas, ka starp Holivudas aktrisi Andželīnu Džoliju un britu reperi Akalu izveidojušās attiecības, taču abi to nolieguši. Jaunākie notikumi gan liecina par pretējo – pāris divas naktis pavadījuši kopā kādā Londonas viesnīcā, vēsta ārzemju medijs "Page Six".

49 gadus vecā aktrise Andželīna un reperis Akala pagājušajā nedēļā redzēti viesnīcā "The Carinthia", kur abi pavadījuši divas dienas. Lai gan pāris cenšas attiecības turēt noslēpumā, vairākkārt apgalvojot, ka starp viņiem nekā nav, baumas par viņu romantisko saikni turpina pieaugt.

Pēc Andželīnas Džolijas jaunās filmas "Marija" seansa pagājušajā nedēļā novērots, ka viņa un reperis Akala devušies uz viesnīcu dažādās automašīnās.

Ārzemju preses rokās nonākusi informācija, ka pāris jau kādu laiku pavadot laiku kopā un Andželīna jau iepazinusies ar Akalas ģimeni un tuvākajiem draugiem, kas vēl vairāk pastiprina runas par abu romantiskajām attiecībām, neskatoties uz abu centieniem tās noklusēt.

Pāris redzēts, baudot romantiskas vakariņas ekskluzīvā restorānā "Soho House".

Lai gan Andželīna un Akala noliedz, ka viņiem būtu jebkādas romantiskas attiecības, ārzemju mediji vēsta, ka tās sākušās jau maijā literatūras festivāla laikā Jamaikā.

Kā zināms, joprojām turpinās šķiršanās process starp Džolliju un Bredu Pitu.

Pits pavisam nesen pirmo reizi sabiedrībā izgāja ar savu jauno draudzeni, apmeklējot Venēcijas kinofestivālu.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu