Šodienas redaktors:
Pauls Jānis Siksnis

VIDEO Šovs "Randiņš ar diviem" iesācies spraigi. Slēptās kameras fiksē neglaimojošu sarunu un mājās aizsūta divas dalībnieces

Foto: Publicitātes foto

Spraigi iesācies Go3 iepazīšanās šovs "Randiņš ar diviem", kur jau pirmajā vakarā dalībniekus pārsteidza vairāki negaidīti pavērsieni un mājās tika aizsūtītas divas dalībnieces.

Šovs iesākās ar sarunām vīru starpā, malkojot sangrijas glāzi un izrunājot Kaspara un Mārtiņa motivāciju piedalīties.

Pēcāk villā ieradās deviņas dāmas, un drīz vien ieradās arī abi potenciālie līgavaiņi, kuri tika sagaidīti ar kaislīgiem spiedzieniem un dāmu sajūsmu.

Dāmas lieki laiku netērēja, mēģināja pievērst abu vecpuišu uzmanību. Sarunas jau no starta ievirzījās nopietnā gultnē, tika apspriestas personīgas tēmas. Un atklājās arī tas, ka vienai šova dalībniecei savulaik bijušas romantiskas attiecības ar vienu no vecpuišiem. 

Vakars tikai pamazām sāka ieskrieties, kad šova vadītājs Aivis Ceriņš nāca klajā ar negaidītu paziņojumu – jau pirmajā vakarā mājās jādodas kādai no dāmām.

Počs un Zāle lēma pirmo mājās sūtīt tetovētāju Kristīni, kura nekavējoties pameta villu. 

Ar to gan viss nebeidzās. Dalībnieki tika sasaukti kopā, lai kopīgi noskatītos "patiesības masku", kur dalībnieces dalījās pirmajos iespaidos, slēpti atklājot to, ko, iespējams, nevarētu pateikt viena otrai acīs. Šajā posmā villā negaidīti ieradās vēl divas dāmas, ar kurām puiši jau paspējuši labi pavadīt laiku, vēl pirms šovs bija sācies.

Un tad sekoja nākamais negaidītais pavērsiens – šova vadītājs paziņoja, ka villu pametīs vēl viena dāma. 

Pēc nelielas apspriedes vīru starpā uz izbalsošanas svītras nokļuva Mārtiņa kādreizējā simpātija Liene un kautrīgā Diāna. 

Spriedzei augot, Ceriņš paziņoja: "Pie manis nonāca saruna, kura, manuprāt, nekomplimentē ne meitenei, ne puisim."

Slepenās kameras piefiksēja sarunu starp tumšmataino Samantu un gaišmataino Daneti, ko Ceriņš atstāstīja. Tā šokēja visus.

Danete rupji izbrāķēja abus vecpuišus: "Nevienai te ne**š ne Počs, ne Zāle." Viņa arī palielījās, ka Malagā ieradusies vien ballēties. Kad Ceriņš visu priekšā atkārtoja rupjos vārdus, ko Danete veltīja aktieriem, viņa taisīja lielas acis.

Nevienu no dāmām, kas stāvēja uz izbalsošanas svītras, neizbalsoja. Spēli nācās pamest mutīgajai Danetei. 

Vairāk skaties video!

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu