Šodienas redaktors:
Marina Latiševa

"Visi labi zina, ka tas nekad nepazūd." Reinis Sējāns par veģetatīvo distoniju

Foto: reinissejans/Instagram

Grupas "Instrumenti" dalībnieks Reinis Sējāns raidījumā "Divi vienā" stāsta par veģetatīvo distoniju un to, kā tam veiksmīgāk tikt pāri.

Mūziķa problēmas ar trauksmi sākotnēji pamanīja Reiņa sieva - Maija Sējāne. Sākumā esot bijis grūti saprast, kā palīdzēt cilvēkam, kurš nonācis zemākajā dzīves punktā, jo pārlieku liela uztraukšanās arī neuzlabotu situāciju.

Reinis stāsta, ka laikā, kad sāka brukt grupa "Kosmoss", viņš sāka justies trauksmains un neizprata, kādā virzienā ar dzīves lēmumiem viņam doties.

"Tie bija divi gadi, kad bija ļoti grūti. Visi labi zina, ka tas nekad nepazūd. Tagad vienkārši man ir tāds kā sensors, kas dod fizisku impulsu, pasaka laicīgi priekšā, kā labāk rīkoties," intervijā atklāj Reinis.

Reinis atzīst, ka šobrīd izvērtē projektus un cilvēkus, ar kuriem patērēt savu enerģiju. Mūziķis iemācījies arī pateikt "nē", lai neatgrieztos laikā, kad cīnījās ar veģetatīvo distoniju.

Mūziķis atklāj, ka aizdzīvojies līdz fāzei, ka nebaidās pat nomirt.

"Guļu gultā un domāju: zini, varbūt, ja tam jānotiek, tad tagad," stāsta Reinis.

Maija Sējāne norāda, ka, viņasprāt, vīrs viņu mēģinājis pasaudzēt, jo Maija nekad nav zinājusi, cik patiesībā slikti ir juties Reinis.

Sējāns atzīst, ka savās sajūtās ar paziņām un ģimeni nedalījās, jo tas radītu vēl lielāku nedrošības sajūtu. Mūziķis nekautrējas un stāsta, ka ir bijušas reizes, kad saucis  ātro palīdzību, jo pats nav varējis tikt galā ar trauksmi.

Vairāk skaties 1188.lv.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu