Šodienas redaktors:
Marina Latiševa

No cietuma atbrīvotā Džipsija Rouza stāsta par sajūtām, redzot filmu par savu dzīvi

Foto: gypsyrose.ig/Instagram

Džipsija Rouza Blanšārda gadiem izlikās par invalīdi, pakļaujoties mātes vardarbīgajai kontrolei. Kad viņai bija 23 gadi, Džipsija kopā ar savu draugu Nikolasu Guddžonu noslepkavoja māti, izmisuma pilnā mēģinājumā izrauties no apspiestības. Tas kļuva par vienu no 2015. gada šokējošākajiem kriminālajiem notikumiem, kur pamatā tika uzņemta mākslas filma "The Act" ("Izlikšanās").

Džipsija Rouza atzina savu vainu otrās pakāpes slepkavībā, par ko viņai tika piespriests 10 gadu cietumsods. Pēc septiņiem gadiem, 2023. gada decembrī, viņa tika nosacīti atbrīvota.

Iznākot no cietuma, Džipsija Rouza noskatījās filmu "The Act" ("Izlikšanās"). Pēc noskatīšanās galvenās lomas aktrisei Džoijai Kingai sieviete nosūtīja ziņu: "To skatīties ir ļoti dīvaini."

16. oktobrī 2024. gadā raidījumā "The Viall Files" ("Vial faili") Džipsija Rouza atklāti saka:

"Janvārī vai februārī es uzrakstīju ziņu galvenajai aktrisei Džoijai Kingai, sakot, ka no tām 30 minūtēm, ko es noskatījos filmā "The Act" ("Izlikšanās"), viņa paveica diezgan labu darbu. Mūsu sarakste bija pozitīva, un tā bija vienīgā reize, kad es komunicēju ar aktrisi."

Kā stāsta Džipsija Rouza, seriāla "The Act" ("Izlikšanās") aktrise Džoija atbildēja: "Es ceru, ka esmu taisnīgi izstāstījusi tavu stāstu. Es tev novēlu visu to labāko!"

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Džipsijas Rouzas māte Dīdija gadiem meloja savai meitai par viņas vecumu un veselības stāvokli - ēdināja caur barošanas caurulīti, vadāja ratiņkrēslā, regulāri noskuva matus. Sievietei gadiem ilgi izdevās mānīt visus - meitu, mediķus, kuriem ilgstoši neradās aizdomas, arī meitenes tēvu. Ar laiku jauniete atklāja patiesību, kas noveda pie mātes slepkavības. Šis skaudrais Džipsijas Rouzas un viņas mātes Dīdijas stāsts par baisiem meliem, kurš 2015. gadā satricināja pasauli, šogad kļuvis aktuāls līdz ar klajā nākušo "Hulu" veidoto seriālu "The Act" ("Izlikšanās").

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu