Šodienas redaktors:
Marina Latiševa

"Pilnīgs murgs!" Agritas Bindres mīļotais alkohola reibumā ierodas pēc savām mantām (4)

Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Ģimene burkā"

TV šova "Ģimene burkā" dalībnieces Agritas Bindres mājās ierodas līgavainis, lai savāktu savas mantas, bet ir pamatīgā reibumā. Agrita gan par to nejūtas pārsteigta un neslēpj, ka tieši grādīgā lietošana bijis viens no iemesliem attiecību iziršanai.

Pirms neilga laika tapa zināms, ka Agrita noņēmusi saderināšanās gredzenu. Kā vienu no iemesliem šim solim Agrita minēja mīļotā Jāņa neizlēmību, bet nu atklājies, ka viņa pamanījusi vēl kādu "sarkano karogu", ar ko jau reiz bija saskārusies attiecībās ar bijušo vīru.

Jānis Agritas mājās ieradās ar ziediem un dāvanu, bet ne skaidrā prātā. Viņa vēlējās apsēsties un izrunāties. Jānis sarunai piekrita, bet ar vienu nosacījumu – viņš vispirms aizies uz veikalu pēc vēl kāda grādīgā dzēriena. 

"Ne velti es noņēmu to saderināšanās gredzenu. Patiesība ir tāda, un es to negribēju skaļi atzīt un pateikt, bet šodien jau to varēja redzēt," teic Agrita, norādot, ka sarunas nav virzījušās tā, kā viņa vēlētos, jo Jānis neatbrauca skaidrā prātā.

Abi ikdienā kopā nedzīvo, Agrita dzīvo Jelgavā, bet viņas mīļotais Jānis Cēsīs. Viņa norāda, ka attāluma attiecības ilgtermiņā nestrādā, uz ko Jānis reaģē, sakot, ka viņai jāpārvācas uz laukiem. Agrita gan skaidri nosaka, ka nav paredzēta lauku dzīvei, īpaši tāpēc, ka viņa nav viena, bērni iet pilsētas skolā. 

Zinot to, ka Agrita noņēmusi saderināšanās gredzenu, Jānis izteica aizdomas, ka, iespējams, viņas dzīvē ienācis cits vīrietis. Agritu tas sadusmoja. 

Viņas mīļotais sarunu nevēlējās turpināt, bet izvēlējās aiziet pēc grādīgā dzēriena, un tas viņu sadusmoja vēl vairāk. "Sēž ar alkohola pudeli un runā par to, ka brauks pēc Beatrises, pilnīgs murgs!" Malkojot dzērienu, Jānis izspļāva: "Viss beidzies, nekas, tā gadās dzīvē." Agrita vien noskatījās, kā Jānis automašīnā liek savas mantas. 

Pēc tikšanās ar mīļoto ir rūgta pēcgarša un gūti jauni secinājumi: "Sākumā es nemanīju šo lielo drosmes devu. Jā, alkohola bija par daudz, tas varētu būt viens no iemesliem, kāpēc šīm attiecībām nav turpinājuma."

Kā zināms, ka abi kopā bija jau kādu laiku. Šī gada maijā Jānis Agritu bildināja. 

Nesenā intervijā izdevumam "Privātā Dzīve" Agrita pavēstīja, ka abi uzturot kontaktu. "(..) Viņš ir daudz ko sasolījis. Taču mans iemīļotais teiciens ir – mazāk vārdu, vairāk darbu," teica Agrita.

Vairāk skaties 1188.lv.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu