Šodienas redaktors:
Pauls Jānis Siksnis

"Tas viss ir sarežģīti." Aktieris Mārtiņš Upenieks atklāti par attiecībām (1)

Foto: Mārtiņš Upenieks/Facebook

Aktieris Mārtiņš Upenieks pēc pirmizrādes romantiskajā komēdijā "Kā sākt visu no jauna" izdevumam "Privātā Dzīve" pastāstījis par jaunumiem savā personīgajā dzīvē.

Aktieris neslēpj, ka ārpus skatuves viņš ir kautrīgs, kā arī šobrīd peld pa dzīvi un ļaujas visam, ko tā sniedz.

Romantiskajā komēdijā "Kā sākt visu no jauna" tiek izspēlēta situācija, kurā personāži nonāk mīlas trijstūrī. Jautājot, vai Mārtiņam īstajā dzīvē ir sanācis kādreiz nokļūt šādā situācijā, viņš atklāj:

"Arī man tas diemžēl ir gadījies. Man šķiet, ka var mīlēt vairākus cilvēkus vienlaikus. Galvenais ir saprast atšķirību, vai tā ir vienkārša aizraušanās un pēkšņs mirklis, vai arī ir daudz nopietnāki nodomi.

Uzskatu, ka attiecības ir darbs, pie tām jāstrādā. Nu nevar tikai sēdēt un gaidīt, ka kāds atnāks un tevi iepriecinās. Ja vēlies, lai attiecībās kaut kas notiktu, arī pašam ir jārīkojas."

Mārtiņam ir bijušas ļoti ilgas attiecības, taču publiski viņš nekad nav par tām runājis, aktieris uzsver, ka attiecības ir tas, ko viņš vēlas paturēt privāti.

Jautājot, vai aktieris šobrīd ir attiecībās, Mārtiņš padomā uz atbild: "Tehniski šobrīd esmu brīvs. Tas viss ir sarežģīti."

Vairāk lasi žurnāla "Privātā Dzīve" jaunākajā numurā!

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu