Šodienas redaktors:
Marina Latiševa

FOTO Iepazīsti "Randiņš ar diviem" dalībnieces, kuras valdzinās Poču un Zāli (1)

Foto: Publicitātes, Apollo.lv kolāža

No 22. oktobra Go3 televīzijā pieejams jauns iepazīšanās šovs "Randiņš ar diviem", kurā par iekārojamo aktieru Mārtiņa Poča un Kaspara Zāles sirdi un uzmanību sākotnēji sacentīsies deviņas daiļavas. Iepazīsti šova dalībnieces! 

Lai šovu skatītājiem padarītu vēl aizraujošāku, par vadītāju tam izvēlēts Aivis Ceriņš, kurš atklāja, ka ir noskaņots dalībniekiem neļaut atslābt un parūpēties par spriedzi un nerimstošu flirtu.

Piedāvājam iepazīties ar meitenēm, kuras Spānijas kūrortā cīnīsies par puišu uzmanību, kamēr abi aktieri mēģinās atrast savu īsto un vienīgo.

Danete (19)

Danete
Danete Foto: publicitātes

Aktīva jauna sieviete ar spēcīgu raksturu, kura nekad nebaidās atklāti teikt, ko domā. Danete katrā kolektīvā var būt tā, kurai ir atšķirīgs viedoklis no citiem, un viņa nevilcināsies to izpaust. Danete ir profesionāla masiere.

Diāna (31)

Diāna
Diāna Foto: publicitātes

Klusa, ļoti ieturēta sieviete, kura meklē savu īsto un vienīgo. Kādu, ar kuru kopā novecot un nodoties dažādiem hobijiem. Vienas nakts attiecības Diānu neinteresē. Diāna audzina divus dēlus un strādā skaistumkopšanā – ­­viņa ir kosmetoloģe.­­­­ ­­­­

Doloresa (26)

Doloresa
Doloresa Foto: publicitātes

Īsts nemiera gars. Meitene, kuras ķermeni rotā tetovējumi, patīk ballēties un baudīt reizēm bohēmisku dzīvi. Aiz sievietes rotaļīgā ārējā tēla slēpjas dziļa un reizēm arī trausla personība, kuru meitene gatava atklāt tikai tādam vīrietim, ar kuru sajutīsies uz viena viļņa. Doloresu var saukt par gana atpazīstamu – ­ piedalījās arī šovā "Randiņš ar Dzelzīti", viņa arī veido atraktīvu saturu sociālajos tīklos.

Elīza (24)

Elīza
Elīza Foto: publicitātes

Studente, kurai pavisam drīz gaidāms augstskolas izlaidums. Meitene gandrīz izstudējusi pasākumu producēšanas specialitāti. Elīza ir ļoti inteliģenta un ar asu prātu, taču šīs īpašības nereti slēpj viņas rotaļīgā daba un tiešā runa. Elīza pagaidām vairāk gatava patusēt, taču, ja satiks savu īsto, viņa no savas dzīves neizslēdz nopietnas attiecības.

Keita (27)

Keita
Keita Foto: publicitātes

Daiļā un starojošā Keita strādā vadošā amatā IT nozarē. Jaunā sieviete meklē nopietnas attiecības, taču viņa gatava saistīties tikai ar vīrieti, kurš ar abām kājām stāv uz zemes. Bohēmisti un mūžīgie puišeļi viņai nederēs.

Kristīne (26)

Kristīne
Kristīne Foto: publicitātes

Tetovētāja. Nav pļāpīga, bet, ja runā, tad par lietu. Viņa vēlas ģimeni, precīzāk, lai viņas esošajai ģimenei – diviem franču buldogiem – piepulcētos vēl kāds, noteikti, cilvēku sugas un vīriešu kārtas.

Liene (33)

Liene
Liene Foto: publicitātes

Lienei ir vairāku nopietnu attiecību pieredze. Šobrīd Liene visu savu dzīvi velta darbam skaistumkopšanā un pusaugu meitas audzināšanai, ar kuru, kā saka pati, ir labākās draudzenes. Viņa vēlas tikai nopietnas attiecības. Viņas kavalierim būs jāiziet ne tikai Lienes, bet arī viņas meitas uzticības pārbaude.

Luīze Paula (28)

Luīze Paula
Luīze Paula Foto: publicitātes

Luīze Paula ir sabiedrisko attiecību speciāliste un satura veidotāja. Viņa arī mērķtiecīgi cenšas izveidot savu apģērbu zīmolu, kura produktus veido un reklamē pati. Luīze arī audzina divus gadus veco dēliņu.

Samanta (19)

Samanta
Samanta Foto: publicitātes

Medicīnas studente, kura vēlas kļūt par vecmāti. Nesen izšķīrusies no ilggadējā drauga, ar kuru kopā bija no 15 gadu vecuma. Attiecību dēļ agri aizgājusi no mājām. Vienmēr bijusi ģimenes cilvēks, vienkārši izklaide ar puišiem nekad nav interesējusi.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu