Šodienas redaktors:
Marina Latiševa

Mūžībā aizgājušā Liama Peina bērna māte publisko emocionālu ierakstu un līdz šim neredzētu ģimenisku foto

Aizvien pasaule sēro par popmūzikas grupas "One Direction" dalībnieka Liama Peina nāvi. Savās sajūtās nu dalījusies arī Peina vienīgā bērna māte Šerila Kola, publiskojot fotogrāfiju, kurā redzams nelaiķis Liams ar savu dēlu.

Vietnē "Instagram" Peina bērna māte Šerila Kola dalījusies sajūtās par bijušā mīļotā un sava bērna tēva aiziešanu mūžībā.

Šerila ierakstā vēlējās pievērst sabiedrības uzmanību tam, ka Liams bijis ne tikai popzvaigzne, bet arī brālis, dēls, draugs un tēvs septiņus gadus vecajam Bēram.

"Es cenšos pārvarēt šo netaisno notikumu un tikt galā ar emocijām šajā sāpīgajā laikā. Es gribētu atgādināt ikvienam, ka mēs esam zaudējuši tuvu cilvēku," sajūtās dalās Šerila.

Kola publiskojusi arī līdz šim neredzētu fotogrāfiju, kurā Peins redzams kopā ar dēlu.

Liams kļuva par tēvu 23 gadu vecumā, lai gan grupas "One Direction" darbība aizņēma lielu daļu viņa brīvā laika, viņš par dēlu atcerējās pat vissmagākajos brīžos, raksta "Mirror". Šerila un Liams izšķīrās 2022. gadā, bet tas nemainīja tēva un dēla attiecības.

Bērna tēvs finansiāli atbalstījis savu bijušo mīļoto Šerilu un bērnu arī pēc šķiršanās. Liams bija palīdzējis Šerilai iegādāties māju, kuras vērtība bija četri miljoni mārciņu. Arī viņš vēlāk iegādājās māju netālu no bērna mātes. Popzvaigzne publiskajā telpā vienmēr bija izteicies tikai pozitīvi par Šerilu.

"Pirms rakstāt komentārus vai veidojat video par Liama nāvi, pajautājiet sev, kā justos jūsu ģimene vai bērni, kas lasītu šo visu," "Instagram" ierakstā ar raksta Šerila.

Paziņojuma beigās Šerila aicināja cilvēkus būt cieņpilniem un līdzjūtīgiem, lai Peins varētu atpūsties mūžīgā mierā.

Jau vēstīts, ka popgrupas "One Direction" dalībnieks Liams Peins trešdien, 16. oktobrī, traģiski gāja bojā, nokrītot no Buenosairesas viesnīcas trešā stāva balkona.

Nupat tapis zināms, ka daļējā autopsijā tika atklāts, ka Liama organismā atrastas vairākas vielas.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu