Šodienas redaktors:
Pauls Jānis Siksnis

Atklāj ezoterikas pasaules tumšās puses noslēpumus. Dalies savā stāstā ar mums!

Foto: Apollo.lv/Midjourney

Mūsdienās ezoterika, dziedniecība un dažādi pašpasludināti eksperti kļūst arvien populārāki. Tie piesaista uzmanību ar solījumiem dziedināt ķermeni un dvēseli, sniegt atbildes uz neatbildētiem jautājumiem vai piedāvāt ceļus, kā labāk izprast sevi un apkārtējo pasauli. Tomēr aiz šī mistiskā plīvura slēpjas arī tumšā puse – nepietiekama regulācija, kas ļauj šīs nozares darbiniekiem brīvi darboties.

Tieši tāpēc mēs, Apollo.lv redakcija, sākām projektu "Raganu medības". Mēs pētām ezoterikas pasaules aizkulises, skaidrojot, kā tā darbojas, un atklājot, cik daudz no šī fenomena ir realitāte, cik – ilūzija.

Mūsu mērķis ir izzināt dažādu dziednieku un zīlnieku darbību, viņu metodes un prakses, kā arī izcelt pieredzes, kas bieži vien tiek noklusētas.

Kāpēc mēs to darām?

Ezoterikas tēma Latvijā un pasaulē vienmēr ir bijusi aktuāla. Daudzi cilvēki meklē alternatīvus risinājumus veselības problēmām, dzīves grūtībām vai vienkārši mēģina saprast pasaules neredzamo pusi.

Dažkārt šīs prakses var sniegt mierinājumu un palīdzību, bet citreiz – radīt vilšanos un pat nopietnas problēmas. Tāpēc mums ir svarīgi saprast, kas slēpjas aiz šo prakšu fasādes, un izzināt gan pozitīvās, gan negatīvās pieredzes, kas saistītas ar ezoterikas pārstāvjiem.

Aicinām jūs dalīties ar saviem stāstiem un pieredzi!

Ja jums ir bijusi saskarsme ar dziedniekiem, zīlniekiem, ekstrasensiem vai citiem ezoterikas pārstāvjiem, mēs aicinām jūs dalīties ar savu pieredzi. Vai esat saņēmuši palīdzību, kuru nevarējāt atrast tradicionālajā medicīnā vai pie psihoterapeita? Varbūt esat piedzīvojuši vilšanos vai sastapušies ar krāpniecību? Varbūt jums ir kāda tuva cilvēka stāsts vai informācija, kas varētu palīdzēt izgaismot ezoterikas pasauli?

Mēs aicinām dalīties ar jebkādu veidu pieredzi – gan to, kas šķietami apliecina dziednieku un ekstrasensu spējas, gan to, kas atklāj ēnas puses vai pat draudus, kas var rasties no šādu pakalpojumu izmantošanas. Mēs vēlamies saprast, kā šīs prakses ietekmē cilvēku dzīvi un vai tās patiešām sniedz solīto palīdzību un atbalstu.

Anonimitāti garantējam

Mēs pilnībā saprotam, ka tikšanās ar ezoterikas jomu pārstāvjiem bieži vien ir ļoti personīga un dažreiz delikāta tēma. Tāpēc mēs garantējam pilnīgu anonimitāti visiem, kas dalīsies savos stāstos.

Ja nevēlaties atklāt savu vārdu vai citus personīgus datus, mēs pilnībā respektēsim jūsu norādīto informāciju. Mūsu mērķis ir nevis izcelt konkrētus cilvēkus, bet gan izgaismot kopainu un palīdzēt sabiedrībai labāk saprast ezoterikas pasaules būtību.

Šī ir iespēja gan tiem, kuri tic šādām praksēm, gan tiem, kuri ir skeptiski noskaņoti, izteikt savu viedokli un dalīties pieredzē. Kopā mēs varam radīt plašāku priekšstatu par šo tēmu un palīdzēt citiem izvērtēt, kādus pakalpojumus izmantot un kam uzticēties.

"Apollo.lv" redakcija izsaka pateicību jau iepriekš ikvienam, kas būs gatavi dalīties savos stāstos un pieredzē!

Foto: MAF2024

Mediju atbalsta fonda ieguldījums no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Par publikācijas saturu atbild TVNET GRUPA. #SIF_MAF2024

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu