Šodienas redaktors:
Pauls Jānis Siksnis

"Jūs visi esat psihi!" "Četri uz koferiem" dalībnieku starpā emocijas sit augstu vilni

Foto: 360tv_hd/Instagram

Raidījumā "Četri uz koferiem" jaunās sezonas pirmā brauciena dalībnieki – mūziķe Katrīna Dimanta, aktieris Mārtiņš Upenieks, influencere Intrisha un multimākslinieks Horens – bauda skaisto Albāniju. Šis brauciens dalībnieku starpā raisījis bagātīgu emociju gammu. Arī jaunākajā epizodē emocijas sita augstu vilni, šoreiz strīds izcēlās starp Intrishu un Horenu. 

Četrotne nonākusi kūrorta pilsētā Albānijas centrā. Diena, par kuru atbildīgs ir Horens, iesākās ar strīdu starp viņu un influenceri Intrishu. Horens no bankomāta izņēma skaidru naudu, lai varētu apmaksāt plānotās aktivitātes. Intrishu sadusmoja tas, ka Horens nav padomājis par viņu un nav izņēmis vēl kādas banknotes, lai arī Intrisha varētu īstenot savas ieceres.

Intrisha aizkadrā teica, ka jūt Horena sakāpinātās emocijas, un vienlaikus bija nesaprašanā, kāpēc Horens neizņēma naudu arī priekš viņas un ir tik ass. 

Influencere dusmās pārmeta Horenam, vai viņš nemākot rīkoties ar bankomātu, uz ko Horens atbildēja, ka jebkurai bankai ir limits. Intrisha gan tam nepiekrita.

"Viņš uz mani tā paskatījās, ka es sapratu – arī Horenam ir emocijas!" teica Intrisha.

Skaidrojoties Intrisha izspļāva:

"Jūs visi esat psihi."

Strīda izskaņā Horens iedeva karti Intrishai, lai viņa pati varētu veikt nepieciešamās darbības ar bankomātu.

Horens raidījumā atklāj: "Jā, visa mūsu komanda ir ļoti emocionāla, un arī es neesmu nekāds izņēmums. Pietiekami ilgi es dzīvoju šajā pasaulē, lai tiktu ar emocijām galā."

Arī Albānijas brauciena pirmajās dienās starp šova dalībniekiem radās pamatīgas nesaskaņas. 

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka "Četri uz koferiem" jaunā sezona atgriezās TV ekrānos ar krāšņu un emocijām bagātu braucienu uz Balkānu sirdi - eksotisko Albāniju! Kopīgā piedzīvojumā dodas visnotaļ kolorīta slavenību kompānija – mūziķe Katrīna Dimanta, aktieris Mārtiņš Upenieks, digitālā satura veidotāja Intrisha un multimākslinieks Horens Stalbe.

Vairāk skaties 1188.lv.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu