Šodienas redaktors:
Eva Gaigalniece

"Es vienkārši nevarēju rīkoties citādi!" Sedokova atklāti par lēmumu šķirties no Timmas (5)

Foto: annasedokova/Instagram

Septembrī dziedātāja Anna Sedokova apstiprināja, ka lēmusi šķirties no vīra, basketbolista Jāņa Timmas. Mēnesi pēc šī paziņojuma Anna vietnē "Instagram" dalījusies ar pārdomām par to, kā viņas dzīve ir mainījusies pēc šķiršanās.

Anna vietnē "Instagram" raksta, ka pēdējā brīža notikumi ir pilnībā mainījuši viņas dzīvi. Sieviete stāsta saviem sekotājiem, ka ir pārtraukusi ilgstošas, laimīgas, bet tomēr sarežģītas attiecības ar Jāni Timmu.

"Man ir bail – ja kādreiz iemācīšos mīlēt mierīgi un pareizi, vairs nespēšu radīt dziesmas. Un, ja nespēšu radīt, atkal aiz sevis atstāšu apdegušu zemi, bet vismaz radīšu skaistu mūziku," tā Anna, norādot, ka mūzikai viņas dzīvē ir svarīga loma.

Anna arī piebilst, ka, pateicoties mīlestībai, viņa sarakstījusi daudz skaistu dziesmu, kas likušas simtiem tūkstošu cilvēku sirdīm pukstēt straujāk. Viņa izmantojusi šīs sajūtas kā degvielu savām dziesmām un patiesi mīlējusi savu neprātu. Dziedātāja nekautrējas būt atklāta savu fanu priekšā, jo uzskata, ka izlikšanās un meli nav īsti viņas virziens.

Anna saņēmusi arī atgriezenisko saiti no saviem faniem. Ne visi fani ir vienisprātis, ka viņas lēmums bijis pareizs.

Basketbolists Jānis Timma pagaidām nav publiski izteicies par šo situāciju.

"Tagad es saprotu, ka šie emocionālie kāpumi un kritumi, kas atstāja aiz sevis divas sadegušas sirdis, ir atstājuši arī daudz pelnu. Tie sāpināja cilvēku, kuru es patiesi mīlēju. Es vienkārši nevarēju rīkoties citādi un arī negribēju. Es nepazinu nevienu citu mīlestības formu – tādas mīlestības man šķita garlaicīgas un neinteresantas," norāda Anna.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Timma un Sedokova apprecējās 2020. gada septembrī. Šī ir Timmas otrā laulība. Viņš ar Sedokovu satuvinājās laikā, kamēr bija oficiāli precējies ar dēla mammu Sanu Timmu (tagad Ošu). Šo gadu laikā ne reizi vien pāris licis noprast par problēmām attiecībās, bet vienmēr atraduši ceļu viens pie otra.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu