Šodienas redaktors:
Pauls Jānis Siksnis

Popmūzikas zvaigzne Britnija Spīrsa faniem paziņo, ka apprecējusies ar sevi

Foto: britneyspears/Instagram

Amerikāņu dziedātāja Britnija Spīrsa (42) sociālajos tīklos dalījusies ar paziņojumu, ka apprecējusies ar sevi un uzskata to par labāko lēmumu.

Publiskojot video baltā kleitā ar plīvuru, Spīrsa raksta: "Diena, kad es apprecējos ar sevi… Tas kādam varētu šķist apkaunojoši vai muļķīgi, bet es domāju, ka tā ir izcilākā lieta, ko jebkad esmu izdarījusi!"

Ierakstam viņa izvēlējusies Sting dziesmu "Fields of gold". 

Iepriekš popmūzikas princese publiskoja arī tukšas baznīcas attēlu bez apraksta.

Vairāk par to, vai Spīrsa rīkojusi arī kāzas, pagaidām nav zināms. Sologāmija – cilvēka laulība ar sevi – pēc definīcijas ir netradicionālais pašlaulības akts.

Britnija gan nav pirmā sieviete, kas paziņojusi par lēmumu apprecēties ar sevi. Šī tendence pasaulē pēdējos gados novērota vairākkārt.

Jau ziņots, ka Spīrsa par šķiršanos no sava trešā vīra aktiera un fitnesa trenera Sema Asgarija paziņoja šī gada augusta vidū.

Abi pēc piecus gadus ilgām attiecībām apprecējās 2022. gada 9. jūnijā Spīrsas mājas pagalmā Tauzandoksā, Kalifornijā, un kāzās piedalījās virkne slavenību, piemēram, Madonna, Parisa Hiltone, Drū Berimora un Donatella Versače. Kāzas apmeklēja arī Spīrsas advokāts un viņas dejotāji no Lasvegasas šova laikiem.

2004. gadā Lasvegasā Spīrsa uz 55 stundām apprecējās ar Džeisonu Aleksandru. Tanī pašā gadā viņa mija gredzenus ar dejotāju Kevinu Federlainu, no kura Spīrsai ir divi dēli.

Pērn tika izdota Spīrsas autobiogrāfija "Sieviete manī" (The Woman in Me), kas ASV pirmajā nedēļā tika pārdota vairāk nekā miljons eksemplāros.

2021. gadā Losandželosas tiesnese Brenda Penija izbeidza aizbildniecību, kurā popmūzikas zvaigzne Britnija Spīrsa bija atradusies 13 gadus, atdodot viņai kontroli pār savu privāto dzīvi, karjeru un 60 miljonus ASV dolāru vērtu mantu.

Pēc aizbildniecības izbeigšanas Spīrsas darbības sociālajos tīklos daudziem likušas apšaubīt dziedātājas mentālo veselību, kamēr citi turpina paust viņai atbalstu.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu