Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Šiliņam 17 punkti Itālijas A sērijas spēlē

Kārlis Šiliņš
Kārlis Šiliņš Foto: Jānis Škapars/TVNET

Latvijas basketbolists Kārlis Šiliņš svētdien guva 17 punktus Itālijas A sērijas spēlē, taču ar to nebija gana, lai viņa pārstāvētā "Pistoia" svinēt uzvaru.

Latvijas basketbolists Kārlis Šiliņš svētdien guva 17 punktus Itālijas A sērijas spēlē, taču ar to nebija gana, lai viņa pārstāvētā "Pistoia" svinēt uzvaru.

"Pistoia" mājās ar rezultātu 64:77 (18:20, 14:14, 17:24, 15:19) zaudēja Venēcijas "Umana Reyer" komandai.

Šiliņš laukumā bija 30 minūtes, realizēja piecus no septiņiem divpunktu metieniem, vienu no trīs tālmetieniem un četrus no pieciem soda metieniem, izcīnīja četras atlēkušās bumbas, bloķēja vienu metienu, pieļāva vienu kļūdu, pārtvēra vienu bumbu, atdeva vienu rezultatīvu piespēli, divreiz pārkāpa noteikumus, izprovocēja piecas piezīmes, iekrāja visvairāk efektivitātes koeficienta punktus komandā (21) un tika pie negatīva +/- rādītāja (-8).

Šiliņš bija rezultatīvākais mājinieku rindās, bet pretiniekiem tikpat punktu guva un desmit atlēkušās bumbas izcīnīja Āmirs Simms.

Svētdien Boloņā Andreja Gražuļa pārstāvētajai un Lukas Banki vadītajai mājās bija jātiekas ar Artūru Strautiņu un Tortonas "Derthona", taču spēle plūdu dēļ tika atcelta.

Gražuļa komanda sezonu sākusi ar trīs uzvarām tikpat mačos, bet Strautiņa un Šiliņa pārstāvētās komandas guvušas pa diviem panākumiem, aizvadot attiecīgi trīs un četras cīņas.

Iepriekšējā sezonā par Itālijas čempioni kļuva Milānas "Olimpia", kas finālsērijā ar 3-1 guva virsroku pār Boloņas "Virtus".

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu