Šodienas redaktors:
Pauls Jānis Siksnis

Ogresgala bērnudārzā bērni atradušies pie atvērta otrā stāva loga. Iestāde nav informējusi vecākus

Foto: Ekrānuzņēmums no "Ceturtās studijas" sižeta

Ogresgala pirmsskolā "Ābelīte" notikusi satraucoša situācija – vēdinot telpas, apkopēja tīrīšanas darbu laikā atvērusi logu otrajā stāvā un atstājusi to vaļā. Bērni no pastaigas atgriezušies ātrāk un daži no viņiem pieskrējuši pie loga. Iestāde viņu vecākus par to nav informējusi, vēsta LTV raidījums "4. studija". 

Bērnus pie loga pamanījuši pretējās pamatskolas skolēni, kas tobrīd atradušies pagalmā. Brīdināta par to, ka otrajā stāvā atrodas logs, uz bērnudārzu skrēja skolotāja. 

"Tas notika 23. septembrī. Tikai šonedēļ tā informācija ir nonākusi pie grupas vecākiem apspriešanai. Vecāki ir izbrīnīti, ir bijis pilnīgs klusums – par to varbūt ir zinājuši pamatskolas vecāku bērni. Pilnīgs klusums bijis," stāsta bērnudārza audzēkņa mamma Ērika, kuras bērns gan nebija iesaistīts. 

"Iestādei kā minimums vajadzēja vecākus par to informēt, lai vecāki pēc tam ar bērniem mājās to var izrunāt," stāsta Ērika. 

No citiem avotiem par situāciju uzzinājusi mamma, kuras bērns, iespējams, no loga tika norauts vardarbīgi. Viņa sazinājusies ar bērnudārza vadību un vērsusies Bērnu aizsardzības centrā. 

Vairāk skaties "4. studijas" sižetā!

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu