Šodienas redaktors:
Pauls Jānis Siksnis

Jaunnedēļ Nacionālajā botāniskajā dārzā notiks pasākums "Spoku nakts takas" (1)

Foto: Vilnisphoto/Facebook/Nometne Mellene

Nākamnedēļ, 25. oktobrī un 26. oktobrī, biedrība "Mellene" Nacionālajā botāniskajā dārzā rīkos pasākumu "Spoku nakts takas".

Pasākumā būs iespējams izstaigāt trīs dažādu līmeņu takas. Jaunākajiem apmeklētājiem būs piemērota "Maigi spocīgā pastaigu taka", "Baiļu alejā" paredzēts vidējas intensitātes piedzīvojums, kas apvienos izklaidi ar izzinošām aktivitātēm par bailēm jeb fobijām.

Savukārt "Melnā taka" taps kā izaicinājums drosmīgajiem, kur viņu emocionālo noturību attiecībās ar bailēm pārbaudīs spoku aģentūra "Jampadracis BB" ar biedējošajiem pārsteigumiem. Šī taka būs paredzēta apmeklētājiem no septiņu gadu vecuma.

Abu vakaru programmā ieplānots arī Gaismas šovs ar divu viesmākslinieku priekšnesumiem katru stundu, astoņi radošo aktivitāšu punkti, kuros apmeklētāji varēs krāt zīmogus un piedalīties izlozē, Baiso našķu tirdziņš, spocīgo tēju laboratorija.

Pasākumā būs ēdināšanas laukums, kā arī fotostūrītis.

Par vakaru jautrību, saliedētību un humora noti rūpēsies vadītājs Andris Krauja. Paredzēts, ka uzstāsies deju grupa "Buras" no Salaspils, "Soul of Flame" uguns šovs un apvienība "Drummer girls".

Kā pasākuma īpašie viesi 25.oktobrī piedalīsies valsts AS "Latvijas Dzelzceļš", kas piedāvās Spoku pieturu "Saņem dzīvībai svarīgo un šaušalīgo brīdinājumu no Dzelzceļa spokiem". Tas būs aicinājums noskatīties animācijas filmu seriālu "Dzelzceļa spoki", uzzināt, ko droši darīt un ko noteikti nedarīt pie sliedēm, kā arī noskaidrot, vai katrs ir pietiekami vērīgs, lai nenokļūtu šī seriāla nākamajā sezonā.

Savukārt 26.oktobrī "Spoku nakts takās" viesosies "Skursteņslaucītāju brālība", kas aicinās piedalīties un uzzināt, kā droši apieties ar uguni, un pieskarties skursteņslaucītāja pogai, lai būtu laimīgs.

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu