Šodienas redaktors:
Pauls Jānis Siksnis

Degvielas cenas Baltijas valstīs: vērojamas atšķirīgas tendences (1)

Degvielas uzpildes stacija. Ilustratīvs attēls.
Degvielas uzpildes stacija. Ilustratīvs attēls. Foto: Ieva Čīka/LETA

Baltijas valstu galvaspilsētās pagājušajā darba nedēļā degvielas cenām bija atšķirīgas tendences, liecina apkopotie dati.

Darba nedēļas beigās augstākā benzīna cena bija Tallinā, seko Rīga un Viļņa. Savukārt dīzeļdegviela visdārgākā bija Rīgā, seko Tallina, bet vismazāk dīzeļdegviela darba nedēļas beigās maksāja Viļņā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Krasta ielā piektdien 95.markas benzīna cena palielinājās par 0,6% - līdz 1,554 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena nedēļas laikā kāpa par 1,3% - līdz 1,534 eiro par litru.

Viļņā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Savanorju prospektā 95.markas benzīna cena saglabājās stabila un tāpat kā pirms nedēļas maksāja 1,419 eiro par litru. Savukārt dīzeļdegvielas cena nedēļas laikā samazinājās par 0,7% un piektdien maksāja 1,399 eiro par litru.

Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās piektdien 95.markas benzīna cena nedēļas laikā samazinājās par 0,6% - līdz 1,589 eiro par litru, bet dīzeļdegviela piektdien maksāja 1,469 eiro par litru, kas ir par 0,7% mazāk nekā pirms nedēļas.

Autogāzes cena Rīgā, salīdzinot ar iepriekšējo nedēļu, samazinājās par 3% un piektdien maksāja 0,785 eiro par litru. Viļņā autogāzes cena samazinājās par 1,4% - līdz 0,729 eiro par litru, bet Tallinā autogāzes cena nedēļas laikā saglabājās stabila un piektdien maksāja 0,68 eiro par litru.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu