Šodienas redaktors:
Marina Latiševa

VIDEO "Labi, ka kapos nenonācu es pats". Rīgā smagā negadījumā iekļuvis kravas mikroautobusa šoferis

Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" video

Rīgā, Ķengaragā, piektdien smagā negadījumā iekļuva kravas mikroautobusa šoferis. Viņš, iespējams, pārāk strauji reaģēja uz neadekvāta šofera provokācijām un pats iekļuva avārijā, vēsta raidījums "Degpunktā".

Šis "Mercedes Benz Sprinter" mikroautobuss pēc tajā esošās autoķīmijas kravas pārvietošanas citā spēkratā nonāks automašīnu kapsētā. "Labi, ka kapos nenonācu es pats," saka šoferis Dmitrijs. Incidentā bijis iesaistīts vēl kāds auto, bet tiešs kontakts nav noticis.

Konflikts uz ceļa sācies metrus 400 atpakaļ. Pie gājēju pārejas ielas galā Dmitrijs piebremzējis, lai pāri palaistu bērnu. Aiz viņa braucošā "Mercedes" apvidus auto šoferim nācies palēnināt gaitu un tas braucēju sadusmojis: "Jā, aizbrauca, viss. Vēl jo vairāk, viņš taču redz atpakaļskata spogulī, ka avārija, bet uzsita pa gāzi un… Reģistratora man diemžēl nav. Tā ir darba mašīna. Šodien šī, rīt cita, tāpēc…"

Dmitrijam asiņoja deguns, un ārsti piedāvājuši doties uz slimnīcu. Viņš atteicies, bet sajūtot sāpes arī ceļgalā, sacījis, ka vēlāk tomēr brauks atrādīties.

Vīrietis saka paldies visiem, kas, redzot negadījumu, apstājās un piedāvāja viņam palīdzību. Viņš būtu pateicīgs, ja atrastos arī kāds notikušā aculiecinieks. Par redzēto ikviens aicināts ziņot policijai.

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu