Šodienas redaktors:
Marina Latiševa

"Viņa nāve nešķiet īsta". Nials Horans pārdzīvo sava drauga nāvi

Foto: Ekrānuzņēmums no Horana "Instagram" konta

Bijušais britu un īru puišu popmūzikas grupas "One Direction" biedrs Nials Horans jūtas sagrauts par sava drauga Liama Peina aiziešanu mūžībā. Viņš nespēj noticēt notikušajam, norādot, ka drauga nāve nešķiet īsta, vēsta BBC.

Peins gāja bojā 31 gada vecumā, trešdienas vakarā nokrītot no trešā stāva kādā Buenosairesas viesnīcā. Viņš bija atlidojis, lai redzētu Horana uzstāšanos turnejā.

Sociālajā tīklā "Instagram" publicētajā paziņojumā Horans norāda, ka jūtas tik laimīgs, ka viņam izdevās satikt Peinu. Viņs nezināja, ka tajā vakarā viņš atvadās no drauga uz visiem laikiem.

"Liamam bija enerģija un lipīga aizraušanās ar darbu. Viņš bija spilgtākais katrā telpā un vienmēr lika visiem justies laimīgiem un drošiem. Visi smiekli, kas mums bija gadu gaitā, dažkārt par visvienkāršākajām lietām, joprojām nāk prātā caur skumjām. Mēs kopā izdzīvojām savus visdrosmīgākos sapņus, un man mūžīgi būs dārgs katrs kopā pavadītais mirklis. Tāda saikne un draudzība, kāda mums bija, nenotiek bieži," paziņojumā atzīst Horans.

Arī 31 gadu vecais Horans izsaka līdzjūtību Peina ģimenei.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu