Šodienas redaktors:
Pauls Jānis Siksnis

"Es tā vairs nevaru dzīvot." Agrita Bindre par to, kāpēc novilkusi saderināšanās gredzenu (2)

Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Ģimene burkā"

Pašmāju šova "Ģimene burkā" zvaigzne Agrita Bindre saskārusies ar attiecību problēmām un nolēmusi atsaukt saderināšanos, šonedēļ vēsta izdevums "Privātā Dzīve".

Agrita atklāj, ka pēc šķiršanās no bērnu tēva Jāņa Blumenaua gājis kā pa kalniem. Pērnajā gadā viņa iepazinās ar vīrieti arī vārdā Jānis un šķita, ka beidzot ir atradusi īsto un vienīgo.

Maijā viņš Agritu bildināja, un viņa ar prieku pieņēma saderināšanās gredzenu. "Kādu laiku mēs pat dzīvojām kopā šajā mājā. Taču nu mūsu attiecības ir sašķobījušās, un esmu novilkusi saderināšanās gredzenu," norāda viņa.

Iemesls saderināšanās atsaukšanai esot bijusi Jāņa neizlēmība.

"Par mūsu attiecību lielāko problēmu kļuva ļoti maz kopā pavadītais laiks. Es dzīvoju Jelgavā, savukārt viņš – Cēsu pusē. Ceļš turp un atpakaļ prasa gandrīz sešas stundas. Lai arī viņš dzīvoja pie manis, viņam visu laiku bija vilkme skriet projām. No sākuma viņš aizbrauca, lai palīdzētu mammai. Pēc tam, lai apciemotu bērnus, un pazuda uz vairākām nedēļām. No sākuma es to pieņēmu un man nebija nekādu pretenziju. Taču kādā brīdī sapratu, ka man šāds attiecību modelis tomēr neder," neslēpj Agrita. "Ja tas būtu īss periods, viss kārībā, bet šķirtība ievilkās vairāk nekā mēnesi.

Vienā brīdī uzdevu viņam jautājumu: "Kur tu īsti dzīvo? Pie manis vai pie savu bērnu mātes, ar ko esi šķīries?" stāsta Bindre. Pārim sekojusi nopietna saruna, pēc kuras Jānis devās prom no Agritas mājas.

"Mēs gan turpinām komunicēt, un man viņš ir daudz ko sasolījis. Taču mans iemīļotais teiciens ir – mazāk vārdu, vairāk darbu," uzsver Agrita.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Agrita pērn izpelnījās asu sabiedrības nosodījumu saistībā ar mājdzīvnieka Mailo nodošanu citiem saimniekiem. Vēlāk suns tika nogādāts dzīvnieku patversmē "Ķepu-ķepā". Šo lēmumu nesaprata daudzi, Agrita tika nosodīta, un tas izvērtās par vienu no skaļākajiem skandāliem 2023. gadā. Pēc skandāla šovs "Ģimene burkā" pārtrauca sadarbību ar Bindru ģimeni, sakot, ka uzņemas līdzatbildību notikušajā situācijā, bet nu Bindri šova "Ģimene burkā" jaunajā sezonā tomēr atgriezās. Kāpēc šāds lēmums, kanāla 360TV pārstāvji sniedza atbildi TVNET+.

Vairāk lasiet izdevuma "Privātā dzīve" jaunākajā numurā.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu