Šodienas redaktors:
Marina Latiševa

"Zāģēšana" grūtniecības laikā. Kā ar to tiek galā vīrieši?

Foto: maxim ibragimov/Shutterstock

Šova "Ģimene burkā" dalībnieki Mareks Folkmanis un Mārtiņš rācenis rubrikā "Burku studijā!" piedalījās diskusijā par gaidību laiku un to, kā vīrietis šajā laikā jūtas. 

Viens no diskusijas tematiem bija par sievietes paaugstināto emocionalitāti. Tā var izpausties dažādi – gan ar pārmetumiem, gan paķircināšanu. Mareks un Mārtiņš ir vienādās domās – svarīgi ir nepārkāpt ētiskās robežas.

Sarunu vadītāja Aina Poiša uzdeva jautājumu abiem vīriešiem – kā tikt galā ar "zāģēšanu" grūtniecības laikā. Mareks stāsta: "Vienreiz es pateicu, lai beidz mani zāģēt, citādi uzdāvināšu motorzāģi un sūtīšu uz mežu!" Mareks neslēpj, ka saglabāt vēsu prātu laikā, kad sieva bijusi stāvoklī, bijis grūti, taču pāris esot iemācījies pareizi komunicēt, un viss esot izdevies.

Arī Mārtiņš dalījās sajūtās par to, ka ir jāprot pieņemt, ka sāk parādīties arī kaprīzes, kas iepriekš nav bijušas: "Ir tā, ka iegribas reizēm var šķist kaitinošas, bet tajā pašā laikā tas nav nekas nopietns – tas viss ir paveicams."

Diskusijas noslēgumā dalībnieki nonāca pie svarīgas atziņas – gaidību laiks ir skaists dzīves posms, bet tēvam ir jābūt stipram pat tad, ja ir dienas, kad viss nešķiet tik rožaini.

Vairāk skaties 1188.lv.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu