Šodienas redaktors:
Marina Latiševa

Liepājnieku dzīvokļos uzdarbojas zagļi maskās. Valsts policija aicina iedzīvotājus būt vērīgiem (1)

Valsts policijas dienesta automašīna. Ilustratīvs attēls.
Valsts policijas dienesta automašīna. Ilustratīvs attēls. Foto: Lita Millere/LETA

Valsts policijas amatpersonas Liepājā aicina iedzīvotājus būt vērīgiem, pārskatīt skaidras naudas un juvelierizstrādājumu glabāšanas vietas dzīvokļos un pievērst uzmanību aizdomīgām personām īpašumos.

Vakar Valsts policijā Liepājā reģistrēts viens gadījums, kad sieviete, atgriežoties mājās, konstatējusi, ka zagļi, iekļūstot dzīvoklī, nozaguši dārglietas.

Savukārt kāda dzīvokļa īpašnieks pārsteidzis zagļus – vīrietis dzirdējis, ka kāds pie durvīm klauvē un rausta dzīvokļa durvis, pēc kā no ārpuses atslēgtas durvis, taču, pamanot, ka dzīvokļa īpašnieks ir mājās, personas aizbēgušas.

Aizdomīgās personas bijušas divas, tērpušās maskās, ar melniem kapučdžemperiem. Valsts policijā par notikušo sākts kriminālprocess un notiek izmeklēšana.

Saņemtā informācija liecina, ka zagļi izvēlas iekļūt personu īpašumos dienas pirmajā pusē laikā, kad cilvēki lielākoties nav mājās. Īpašumos iekļūts, iespējams, pielāgojot atslēgas.

Likumsargi aicina dienas laikā pievērst uzmanību aizdomīgām personām kāpņutelpās, ziņot par tām Valsts policijai pa tālruņa numuru 110.

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu