Šellija un viņas vīrs Džordžs jāvārdu viens otram teica Disnejlendā 2015. gadā… pirmo reizi. Līdz ar šo svinīgo notikumu sākās Šellijas aizraušanās, kuras dēļ viņa šobrīd sociālajos tīklos zināma kā "sērijveida līgava". Līdzīgi, kā citi cilvēki rīko grandiozas dzimšanas dienu jubilejas, Šellijas aizraušanās ir rīkot grandiozas precības, kas ieturētas Disneja tematikā. Pāris 2025. gada 3. janvāri jau sesto reizi atjaunos savus laulību solījumus.

Bērnībā un arī jaunības gados meitenes bieži mēdz fantazēt par savu ideālo kāzu dienu. Tomēr Šellija nebija starp šīm meitenēm. "Es nebiju tā meitene, kas fantazēja par savu kāzu kleitu vai ziediem," viņa atzīst. Tomēr pēc tam, kad viņas kāzu diena paskrēja vienā acumirklī, viss mainījās.

"Kad tas viss bija beidzies, es nodomāju: "Ak vai, tas ir viss? Mēs pat nepaspējām paēst vai padejot." Laiks paskrēja tik ātri, un mēs abi gribējām vēlreiz izdzīvot šo mirkli. Tāpēc 2018. gadā nolēmām "atkārtot" kāzas. Es domāju, ka ar to viss beigsies. Bet nē, es noķēru azartu. Es sapratu, ka tas ir ļoti jautri."