Šodienas redaktors:
Pauls Jānis Siksnis

"Mums ar kaisli viss ir kārtībā." Uģis Kuģis par attiecībām ar sievu (2)

Foto: ugis.kugis/Instagram

​Latvijas populārākais krišnaīts Uģis Kuģis raidījuma "Ģimene burkā" iknedēļas rubrikā "Burku studijā!" pastāstīja vairāk par attiecībām ar sievu Lindu. 

Gan Uģis, gan viņa sieva dalās pārdomās, ka, viņuprāt, fiziskajām attiecībām patiesībā ir maz sakara ar kaisli.

"Mums ģimenē ar kaisli viss ir kārtībā. Es skatos uz savu sievu un domāju: "Rrrrr." Tas gan nenozīmē, ka tāpēc uzreiz jāvelk bikses nost un jālec virsū. Iespēju robežās ir jāmāk savaldīties. Toties mums patīk pabučoties!" atklāj Uģis Kuģis.

"Daudzi vīrieši saka – es tagad apprecēšos un man būs bezmaksas sekss. Nopietni? Tikai tādēļ bija jāprecas? Attiecības jāveido, lai mazinātu savu ego, saprastu, kāda ir dzīves jēga, viens otram palīdzētu un būtu kā komanda.

Vecumā, kad vīrietim viss sāk nošļukt un sievietei vairs tas neinteresē, tikai tad mēs saprotam, ka sākam veidot cita veida attiecības. Tas mērķis tik un tā agrāk vai vēlāk ir sasniegt platonisko mīlestību, tāpēc ir vēlams to sākt veidot agrāk. Bet nē, vairums šņauc iekšā "Viagru", lai tikai vēl nedaudz pabaudītu!" tā Uģis Kuģis.

Savulaik Uģa Kuģa sieva Linda Livzeniece pastāstīja, kā abi iepazinās un kā attiecību veidošana vēdiskajā kultūrā atšķiras no klasiskās attiecību veidošanas.

Vairāk skaties 1188.lv.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu