Šodienas redaktors:
Marina Latiševa

"Lauku sētas" izbalsošanas šķūnī sīva cīņa un negaidīts iznākums

Noslēgusies kārtējā realitātes šova "Lauku sēta" darba nedēļa. Lai gan vasara jau vidū, saimniekiem vēl vairāki darbi padomā. Šonedēļ dalībniekiem tika pavisam nopietns darbs – bija jānoķer un jānosver lopi, kā arī vetārstes klātbūtnē jānoņem tiem analīzes. Papildus tam bija jāveic arī kāds ļoti skaists un patriotisks darbs – jāuzvelk skatu torņa mastā Latvijas karogs.

Par darbu vadītāju tiek iecelts Everts, virtuvē saimnieko Sintija ar Rendiju. Sintija gan atzīst, ka Rendijs kā pavāra palīgs ir stumdāms un bīdāms, tomēr viņš cenšas palīdzēt un ēst gatavošanā pielikt arī savu roku.

Saimniecībā saulīte lutina, tāpēc darbu vadītājs Everts ierosina visiem doties nopeldēties pirms tālākiem darbiem.

Tomēr ezera krastā viņus sagaida kāds nepatīkams pārsteigums – tur viņi sastop bijušos biedrus Ivitu, Lauru, Kasparu un iepriekšējā nedēļā izbalsoto Mārtiņu. Dalībnieku sejās redzamas dusmas un vilšanās, viņi nav priecīgi satikt izbalsotos, īpaši Mārtiņu.

Jaunpienācēju parādīšanās saimniecībā liek iezagties bažām – kas notiks ar ienākušajiem, vai viņi visi paliks "Lauku sētā", un cik ilgi? Saimniecībā valda saspīlēta gaisotne un izveidojas jauna koalīcija – vecie pret jaunajiem. Pie pusdienu galda, neskatoties uz to, ka Ivita līdzi paņēmusi delikateses – austeres, lai visus uzcienātu, atkal izvēršas kārtējie strīdi.

Kā jau "Lauku sētā" pieņemts, dalībniekus sagaida vēl kāds negaidīts pavērsiens – spēlē parādās viena ļoti svarīga iespēju ripa, kas dod iespēju vienu no jaunpienācējiem aizsūtīt atpakaļ mājās nekavējoties. Dalībnieki veic stratēģisku gājienu un aizsūta mājās savu lielāko konkurentu Mārtiņu.

Pārējie dalībnieki nedēļas izskaņā tiekas izbalsošanas šķūnī, kas pārvēršas īstā šova izrādē. Par jaunpienācējiem balsot nav ļauts, uz sliņķu sola saimnieki sēdina Guntu, savukārt dalībnieki vienbalsīgi lemj uz izbalsoto sola sēdināt Rendiju.

Sīvā cīņā vien ar niecīgu pārsvaru uzvar Rendijs, tomēr Guntas šķīvis nesašķīst.

Viņai tiek dota otra iespēja jau nākamajā nedēļā cīnīties ar jaunpienācējiem par palikšanu šovā.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu