Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Pirmdienas horoskops: 21. oktobris

Foto: lana.crimea/Shutterstock

Horoskops pirmdienai, 21. oktobrim.

AUNS

Nebīsties ne no kā. Drošajiem pieder pasaule... Daudz ideju, un tu vēlēsies tās nekavējoties īstenot. Vienu gan atceries, ja arī enerģijas pāri pārēm, vienalga vajag parēķināt.

VĒRSIS

Ļoti svarīgi sadarboties un uzklausīt dažādus viedokļus, ir vērts rīkot sanāksmes un ideju apspriešanas. Strīdos dzimst patiesība? Diskusijas ir svarīgas, bet pēc tam gan vairs nevajag "pūsties".

DVĪŅI

Piņķerīgs nedēļas sākums. Ne viss, ko būsi ieplānojis, izdosies. Ja darbi bremzējas, nevajag censties par katru cenu un lauzties aizslēgtās durvīs. Nāks laiks, nāks padoms.

VĒZIS

Domā par jauniem izaicinājumiem. Prognozējamība ir laba lieta, bet var gadīties, ka dienas jau iegājušas vai drīz ieies rutīnā. Zem guloša akmens ūdens netek, tāpēc lietas labā kaut kas jādara.

LAUVA

Atradīsi risinājumus vissarežģītākajās situācijās, vajadzības gadījumā palīdzēsi kolēģiem, un pašam būs gandarījums. Vakarā parūpējies par saviem mīļajiem, pretī saņemsi sirsnīgus vārdus.

JAUNAVA

Ļoti iespējams, ka kolēģi vai biznesa partneri vēlēsies deleģēt kaut ko papildus. Sakot, ka esi visgudrākais, vislabākais un tikai tu vien spēj atrisināt to vai citu jautājumu. Izvērtē, vai tas ir izdevīgi.

SVARI

Jāpievēršas finanšu tēmai. Ļoti iespējams – kaut kas radikāli jāmaina, jāiesaistās ambiciozos projektos vai jāmeklē sadarbības iespējas ārpus valsts robežām.

SKORPIONS

Darbā daudz ideju, kas tiks novērtētas atzinīgi. Viegli veidosies lietišķie un cilvēcīgie kontakti, būs sajūta, ka ar nejauši satiktiem cilvēkiem tu runā vienā dvēseles valodā.

STRĒLNIEKS

Tu esi čakls un izpalīdzīgs, bet jāskatās uz rezultātu un to, cik enerģijas jāiegulda, lai būtu jūtama atdeve. Ja nav iedvesmas, vai kaut ko ļoti negribas, tad – ko nevari šodien, to paveiksi rīt.

MEŽĀZIS

Centies pasaulē saskatīt gaišās krāsas un cilvēkos labo, tas palīdzēs atvērt ceļu uz citu sirdīm. Turklāt profesionālajā jomā labs laiks peļņai un pārmaiņām.

ŪDENSVĪRS

Var rasties labas iespējas realizēt to, par ko esi sapņojis. Dodies jaunos karjeras izaicinājumos, taču atceries, ka sevi arī jāmīl. Jau pašā nedēļas sākumā nevajadzētu pārstrādāties.

ZIVIS

Darbs prasīs daudz enerģijas, bet ar iznākumu būsi apmierināts. Ienākumi lielā mērā atkarīgi no iespējām pakāpties pa karjeras kāpnēm. Ja sūti CV, norādi visas prasmes, arī tās, kas iegūtas senāk.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu