Šodienas redaktors:
Marina Latiševa

Svētdienas horoskops: 20. oktobris

Foto: Katvic/Shutterstock

Horoskops svētdienai, 20. oktobrim.

AUNS

Mājās darbu pilnas rokas. Kaut kas padarāms pirms vēsās sezonas, jāizšķiro garderobe, jāiedziļinās komunālajos jautājumos. Ģimene arī kopā vēlas pasākt kaut ko interesantu.

VĒRSIS

Dodies izbraucienā - izstaigāt skaistās rudenīgās dabas takas, apskatīt vēsturiskus objektus, pamieloties omulīgā krodziņā. Dvēsele izslāpusi pēc jauniem iespaidiem rāmā gaisotnē.

DVĪŅI

Palutini savus mīļos ar gardām svētdienas brokastīm vai uzaicini rudenīgā piknikā. Brīvajām sirdīm iespējama iepazīšanās, bet notikumus nesteidzini.

VĒZIS

Domas kavējas pie sirdslietām – vai viss ir tā, kā tu vēlētos? Varbūt kaut kas ir jāmaina un jādara citādāk. Pareizās atbildes atnāks, ja varēsi vienatnē mierīgi par visu padomāt.

LAUVA

Šo dienu vadi mierīgi, bez steigas. Izej pastaigā, nobaudi ko gardu tuvējā krodziņā, palasi filozofiska satura literatūru. Jākrāj spēki jaunajai nedēļai.

JAUNAVA

Ar mīļoto un ģimenes locekļiem izrunājami svarīgi jautājumi. Jāpadomā gan par saimniecības darbiem, gan to, lai dzīve neieslīgst ikdienības rutīnā.

SVARI

Šodien jau prāts aizņemts ar nākamās nedēļas darba jautājumiem. Raugies, lai otrā pusīte nejūtas vientuļa, vajag veltīt uzmanību arī attiecību tēmai.

SKORPIONS

Aktīva un enerģiska diena. Tramdīsi mājiniekus: jākārto, jāparemontē, jāatsvaidzina interjers. Pēc tam prieks visiem. Vakarā vēlama garāka pastaiga vai sportiskas aktivitātes.

STRĒLNIEKS

Jāpievēršas privātajai dzīvei. Ja kaut kas nav pa prātam, neturi to sevī, bet no sirds izrunājies ar mīļoto. Ja esi sirdī brīvs, tad dzīve var uzdāvāt neparastus piedzīvojumus.

MEŽĀZIS

Pārlaidīsi savu saimnieka skatu mājas saimniecībai, un sapratīsi, ka iekrājušies darbi, kas jāpaveic. Ja sadzīviskos jautājumos rodas domstarpības, risini visu mierīgās sarunās.

ŪDENSVĪRS

Vajadzētu apdarīt kādus mājas darbus? Tie var pagaidīt. Labāk doties izbraucienā, piknikā, piedzīvojumos. Attiecību tēmā pārdomas, bet - rīkojies un dari, lai būtu jaukāk.

ZIVIS

Sirsnīga diena, dalīsies mīļumā un pretī saņemsi to pašu. Savukārt brīvajiem ļaudīm nejauša tikšanās var pārvērsties attiecībās ar nopietnu turpinājumu.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu