Šodienas redaktors:
Marina Latiševa

Sestdienas horoskops: 19. oktobris

Foto: ajiilhampratama/Shutterstock

Horoskops sestdienai, 19. oktobrim.

AUNS

Beidzot brīvdienas un var mierīgi atpūsties! Velti laiku sev, mīļotajam hobijam vai kādam izbraucienam. Attiecību jomā romantiski brīži.

VĒRSIS

Gribēsi palīdzēt tuviniekiem sakārtot dažādus jautājumus, tomēr pārāk iesaistīties nevajadzētu. Kāds to var uztvert kā pārlieku iejaukšanos viņa privātajās darīšanās.

DVĪŅI

Labi jāatpūšas. Vislabāk to darīt, satiekoties ar draugiem vai apmeklējot kultūras pasākumus. Ja jāpieņem svarīgi lēmumi, tad vairāk paļaujies uz intuīciju.

VĒZIS

Sirdslietās iespējami negaidīti pavērsieni. Pāriem jāgādā par saskaņu, bet brīvajiem ļaudīm jāuzmanās no avantūrām. Ja ģimenē aug bērni, jāuzklausa viņu vēlmes, jāiedziļinās un jāatbalsta.

LAUVA

Svarīgas attiecības, sirdslietu un ģimenes tēmas. Apmeklē kultūras pasākumus vai draugu ballītes. No tevis staros pievilcība, un ir iespējas satikt kādu, kurš sirdij liek pukstēt straujāk.

JAUNAVA

Apvieno patīkamo ar lietderīgo, apmeklējot rudens gadatirgus, atbalstot vietējos lauksaimniekus un iepērkot ziemas krājumus. Iespējami aizraujoši un saviļņojoši piedzīvojumi sirdslietās.

SVARI

Daudz emociju, daudz kaislību. Nestāsti par savām izjūtām citiem, vien dalies tajās ar mīļoto. Liela patiesība ir tajā teicienā, ka laime mīl klusumu. Pie šī principa tad arī turies.

SKORPIONS

Diena paies saimniecības darbos un rūpējoties par saviem mīļajiem. Vari doties iepirkšanās tūrē un atjaunot garderobi, bet pirms tam gan iztīri skapi un lieko nodod labdarībai.

STRĒLNIEKS

Iespējamas peripetijas attiecību tēmā, bet neapspried tās ar citiem. Var gadīties, ka par tavu privāto dzīvi pastiprinātu interesi izrāda kādi cilvēki no malas, taču tā nav viņu darīšana.

MEŽĀZIS

Ar prieku pievērsīsies mājas pienākumiem – kārtosi, tīrīsi, izdaiļosi. Neizpaliks arī kulinārijas eksperimenti. Vakarā prieks un baudījums no kultūras pasākuma apmeklējuma.

ŪDENSVĪRS

Šī diena kā radīta saviesīgām aktivitātēm. Pagatavo pusdienas, ielūdz tuvus, mīļus ciemiņus. Būs jautri. Sirdslietās romantiskas un saulainas noskaņas.

ZIVIS

Dažādi saimniecības darbi – kārtosi, gatavosi, rūpēsies par savējiem. Viss ies no rokas, un mājās valdīs omulība. Brīvajām sirdīm iespējama tikšanās ar nopietnu turpinājumu.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu