Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Briedis sociālajos tīklos publicē dezinformāciju par Liama Peina nāvi

Savos sociālajos tīklos Mairis Briedis publicējis savādu informāciju, ka Liams Peins īstenībā ir dzīvs. Šīs ziņas bijušais bokseris esot gan ātri izdzēsis.

Trešdien, 16. oktobrī, bijušais britu un īru puišu popmūzikas grupas "One Direction" dalībnieks Liams Peins gāja bojā. 31 gadu vecais mūziķis nokrita no trešā stāva kādā Buenosairesas viesnīcā, paziņoja Argentīnas policija un ātrās palīdzības dienests.

Kā liecina vairāku sociālās vietnes "X" lietotāju ekrānuzņēmumi, Briedis sākotnēji esot noliedzis Peina nāvi. 

"Instagram" publikācijā Briedis rakstīja: "Izplatījušās baumas par Liama Peina nāvi. Tomēr šī izrādījusies nepatiesa informācija. Šādas nepatiesas baumas var izraisīt paniku starp faniem un tas nav pareizi. Es ceru, ka ar viņu viss ir kārtībā un šāda dezinformācija netiks izplatīta nākotnē."

Arī savā "X" lapā viņš izcēlās ar šo savādo ironiju: "Baumas par Liama Peina nāvi ir nepatiesas. Viņa pārstāvji apstiprināja, ka viņš ir dzīvs. Izplatīt šādu dezinformāciju ir bīstami."

Apollo.lv nevar apstiprināt ekrānuzņēmumu autentitāti.

Publikācijas gan tika izdzēstas. To vietā Briedis dalījās ar jaunu ziņu, kurā tomēr atzīst Peina nāvi: "Liams mūs pameta pārāk ātri. Es izjūtu nožēlu, ka tik talantīgs cilvēks pamet šo pasauli." 

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu