Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Sešu bērnu tēvs Edgars Pujāts: Tagad sāku saprast, ka mani vecākie dēli ir pamatīgi cietuši

Aktieris Edgars Pujāts
Aktieris Edgars Pujāts Foto: Ieva Lūka/LETA

Liepājas teātra aktieris Edgars Pujāts, viesojoties raidījumā "Ģimene burkā" rubrikā "Burka studijā!", dalās pieredzē, kā ir būt sešu bērnu tēvam.

Aktieris pirms sešiem gadiem apprecējās ar mīļoto sievieti Martu, kura ir 22 gadus jaunāka par viņu. Kopā pāris audzina četrus bērnus – Roju, Kristeru, Marku un Elodiu. No iepriekšējās laulības aktierim ir nu jau pieauguši dēli – Madars un Kristaps.

Edgars ir liepājnieks. Izrādes un mēģinājumi notiek arī galvaspilsētā, tāpēc viņš bieži vien nav mājās, bet, kā pats saka, darbs ir jāmīl un nauda ģimenei jāpelna. Savu brīvo laiku viņš gan ar prieku velta bērniem.

Atskatoties uz jaunības gadiem, kad auga Pujāta pirmie bērni Madars un Kristaps, viņš atzīst, ka ar tagadējo domāšanu noteikti rīkotos citādāk un veltītu bērniem vairāk laika.

"Es biju jauns students: teātris, alkohols, bohēma, ballītes. Tikai tagad sāku saprast, ka mani vecākie dēli ir pamatīgi cietuši," atklāsmē dalās Pujāts.

Runājot par piedalīšanos dzemdībās, aktieris atklāj savu nostāju šai jautājumā. Viņš teic, ka tad, kad dzima pirmie bērni, likums nemaz neesot ļāvis būt klāt, bet tagad, kad tas ir iespējams, esot cita problēma – aktierim esot paniskas bailes no šādiem procesiem. Viņš ir šausmās par asinīm. 

"Man nāk tāds ģībonis virsū, es varu noģībt un neredzēt mazulīti, kur nu vēl nogriezt nabassaiti," smej Edgars.

Edgars stāsta, ka atbildības sajūta par visiem bērniem ir milzīga, un bieži vien viņš domā, vai pietiks naudas visam nepieciešamajam. Viņš uzslavē savu sievu Martu, jo no viņas nekad nav pamanījis īpašas iegribas.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Pujāta jaunākais bērns pasaulē nāca 2023. gada vasarā. Kad pasaulē nāca aktiera jaunākā atvase, viņam bija 52 gadi.

Vairāk skaties 1188.lv.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu