Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Vēl viena Latvijas pretiniece UEFA Nāciju līgā atlaiž galveno treneri

Hokans Ēriksons.
Hokans Ēriksons. Foto: Fēru salu Futbola federācija

Latvijas vīriešu futbola izlases pretiniece UEFA Nāciju līgas C divīzijā Fēru salu komanda atbrīvojusi galveno treneri Hokanu Ēriksonu, ceturtdien pavēstīja Fēru salu Futbola federācija (FSF).

64 gadus vecais zviedru speciālists komandu vadīja no 2019.decembra, bet viņa pēdējā spēle amatā bija pagājušajā nedēļā savā laukumā aizvadītais mačs pret Latvijas valstsvienību, kas noslēdzās neizšķirti 1:1.

Kopumā Ēriksons pie Fēru salu izlases stūres aizvadīja 48 spēles, izcīnīja deviņas uzvaras, 13 mačus noslēdza neizšķirti un piedzīvoja 26 zaudējumus.

Fēru salas kļuvušas jau par otro Latvijas izlases pretinieci Nāciju līgas C4 grupā, kas atbrīvojušas galveno treneri. Jau vēstīts, ka pagājušajā nedēļā Armēnijas Futbola federācija (FFA) no valstsvienības galvenā trenera pienākumiem atbrīvoja Oleksandru Petrakovu.

Pēc četrām spēļu kārtām Fēru salām C4 grupā ir trīs punkti četrās spēlēs un pēdējā vieta. Pa četriem punktiem ir Latvijas un Armēnijai, bet Ziemeļmaķedonija iekrājusi desmit punktus.

Nāciju līgas atlikušajās divās spēlēs 14.novembrī viesos pret Armēniju un 17.novembrī izbraukumā pret līderi Ziemeļmaķedoniju fēriešu valstsvienību vadīs U-21 izlases treneru štābs.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu