Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Piektdienas horoskops: 18. oktobris

Foto: ALEX_UGALEK/Shutterstock

Horoskops piektdienai, 18. oktobrim.

AUNS

Darba nedēļai jābeidzas, bet... pienākumi un notikumi var mainīties vēja ātrumā. Mājas dzīvē arī nemierīgi. Vakarā dari to, kas palīdz atpūsties un līdzsvaroties.

VĒRSIS

Galvā visvisādas domas un rudenīgs apcerīgums. Neļaujies pesimismam, jo var pavērties jaunas iespējas. Ar pilnu jaudu vajag pievērsties peļņas jautājumiem – gāzi grīdā un uz priekšu!

DVĪŅI

Rudenīgi apcerīgas skumjas, bet tu jau neesi tas cilvēks, kurš citiem izrāda, kas uz sirds. Taču kaut kur tas viss jāliek, tāpēc vakarā dari to, kas patīk un iedvesmo.

VĒZIS

Darba dienas stundas skrien ātrāk, nekā iespējams tikt līdzi. Turklāt apstākļi, gluži kā sazvērējušies, ik pa laikam pavēršas pret tavām iecerēm. Nepūlies, bet dodies mājās laikus.

LAUVA

Pastāv iespējas satikt jaunus darījumu partnerus, taču tad izskaitļo plusus un mīnusus. Šodien nebūtu vēlams jebkam ticēt uz godavārda, var sanākt vilšanās.

JAUNAVA

Piņķerīga diena. Dokumentos vai līgumos kādas nianses jāprecizē, „smart-ID” saniķojas vai kodi e-parakstam aizmirsušies. Ko vari, atliec uz vēlāku laiku.

SVARI

Dažādas idejas drūzmēsies prātā un būs pat grūti saprast, pie kuras ķerties vispirms. Svarīgākais – noteikt prioritātes. Var gadīties, ka jāpārskata kāda sadarbība.

SKORPIONS

Sentimentāls un apcerīgs noskaņojums – kā jau dažkārt piedienas rudenim. Mazliet apgrūtināta komunikācija un kolēģi ne visai sapratīs tavas ieceres. Šodien nevajag uzsākt ko jaunu.

STRĒLNIEKS

Ļoti iespējams, ka pieklibos sadarbības jautājumi, un kolēģi vai darījumu partneri paudīs atšķirīgus viedokļus. Varbūt kaut kas jāmaina, jāķeras pie jauniem projektiem.

MEŽĀZIS

Vari kārtot saimnieciskas dabas jautājumus – pārskatīt līgumus ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem un iespēju robežās izvēlēties ekonomiski izdevīgākos piedāvājumus.

ŪDENSVĪRS

Profesionālajās lietās iespējamas jukas. Seko līdzi, vai tiek pildīti solījumi un norunas, un vai visi pret darba pienākumiem izturas tikpat atbildīgi kā tu. Ja kas nav pa prātam – runā!

ZIVIS

Daudz emociju. Dzīvosi līdzi tuvinieku un draugu veiksmēm vai neveiksmēm un pārdzīvosi arī par dažādām globālām netaisnībām un notikumiem. Ja ir iespējas, iesaisties labdarībā.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu