Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Latvijā šobrīd būvē sešus jaunus "Lidl" veikalus. Meklē darbiniekus (1)

"Lidl" Imantā.
"Lidl" Imantā. Foto: Lauma Vītola/LETA

Mazumtirgotājs SIA "Lidl Latvija" pašlaik strādā pie sešu jaunu veikalu būvniecības Latvijā, pavēstīja kompānijas pārstāvji.

Trīs no minētajiem sešiem veikaliem atradīsies Rīgā - Dārzciemā, Mežaparkā un Pleskodālē, savukārt pārējie trīs veikali būs reģionos - Daugavpilī, Kuldīgā un Cēsīs.

Pēc "Lidl Latvija" pārstāvju teiktā, šobrīd jauno veikalu atklāšanas datumi nav zināmi.

Tāpat kompānijā norādīja, ka Dārzciema, Mežaparka un Kuldīgas veikalos būs kopumā vairāk nekā 70 darbavietu, savukārt Pleskodāles, Cēsu un Daugavpils veikaliem būs nepieciešami kopumā 80 darbinieku.

No minētajiem veikaliem darbinieki šobrīd ir nokomplektēti Daugavpils veikalam, savukārt atlikušajiem pieciem veikaliem pieejamas veikalu darbinieku vakances, liecina informācija uzņēmuma mājaslapā.

Investīcijas veikalu izveidē "Lidl Latvija" pagaidām neatklāj.

Šobrīd "Lidl Latvija" ir 30 veikalu 13 Latvijas pilsētās, tostarp 30.veikals tika atklāts 2024.gada februāra beigās Krasta ielā, Rīgā.

Jau vēstīts, ka "Lidl Latvija" pagājušajā finanšu gadā, kas ilga no 2023.gada 1.marta līdz šā gada 29.februārim, strādāja ar 470,605 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 6,4% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas zaudējumi, turpinot investēt mazumtirdzniecības veikalu ķēdes attīstībā, pieauga 4,1 reizi un bija 14,816 miljoni eiro.

"Lidl Latvija" reģistrēta 2016.gada oktobrī, un tās pamatkapitāls ir 365,5 miljoni eiro, liecina "Firmas.lv" informācija. Kompānijas vienīgais īpašnieks ir Vācijas "C E - Beteiligungs-GmbH".

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu