Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Bijušais militārists Dāvids Krūmiņš atklāj, cik patiesībā izmaksāja saderināšanās gredzens Janai Bruk (1)

Foto: davids_krumins / Instagram

Bijušais militārists un vairāku TV šovu dalībnieks Dāvids Krūmiņš raidījumā "Slavenības. Bez filtra" atklājis, cik patiesībā izmaksāja saderināšanās gredzens provokatīvajai influencerei Janai Bruk.

Lai gan Dāvids ir sācis kopdzīvi ar citu sievieti vārdā Arnita, oficiāli viņa sieva tomēr joprojām skaitās Jana. Arī nesenajā intervijā ar TVNET+ Dāvids atklāja, ka vēl nav ticis skaidrībā, kā šo jautājumu sakārtot. 

Īsi pēc kāzām Lasvegasā Jana un Dāvids izšķīrās, tieši Dāvids pielika punktu attiecībām. Jana īsi pēc tam devās uz lombardu, lai noskaidrotu sava saderināšanās un laulības gredzena vērtību un atbrīvotos no tiem. Jana vēlējās atbrīvoties no visa, kas viņu saistīja ar bijušo mīļoto Dāvidu.

Lombarda darbiniece toreiz atklāja, ka aptuvenās aplēses liecina, ka saderināšanās gredzena vērtība ir 31 eiro un 60 centi. 

Savukārt laulības gredzena aptuvenā vērtība tika novērtēta ar 56 eiro. Jana bija cerējusi, ka šī gredzena vērtība būs lielāka.

Nupat Dāvids ar savu mīļoto sievieti Arnitu, ar kuru jūtas radās vēl pirms kāzām ar Janu, viesojās raidījumā "Slavenības. Bez filtra", kur tika uzdots jautājums par bijušās mīļotās gredzenu vērtību. 

Raidījuma vadītāja Katrīne Vasiļevska atminējās dzirdētās baumas, ka saderināšanās gredzens Janai bijis vien 50 eiro vērts. Dāvids iebilda, sakot, ka tie ir meli, un viesa skaidrību, cik tad patiesībā tas izmaksāja. Kā izrādās, tā patiesā vērtība bijusi pusotrs tūkstotis eiro. Dāvids piebilda, ka lombardos briljantus nenovērtē.

Atgriežoties pie sarunas par Dāvida un Arnitas nākotnes plāniem, Arnita neslēpa, ka gaida bildinājumu. Viņa arī norādīja, ka gredzena vērtība viņai nebūtu svarīga. Viņa arī uzsvēra, ka būtu dusmīga, ja Dāvids uzdāvinātu gredzenu, piemēram, par pieciem tūkstošiem eiro, jo uzskatītu, ka tā ir naudas izšķērdēšana.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Dāvida Krūmiņa dzīvē gaidāmi grandiozi jaunumi. Sarunā ar TVNET+ Dāvids un mīļotā sieviete Arnita dalījās ar lielajiem jaunumiem un atklāja vairāk par savām attiecībām: kas ir tas, kas abus vieno, kā Arnita sadzīvo ar Dāvida atpazīstamību un ne tikai.

Vairāk skaties 1188.lv.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu