Pēkšņs klusums pārņem Aviņonas tiesas zāli. Atdzīvojas tikai trīs lieli televizori, kas piestiprināti augstu virs zālē sēdošo galvām, katrs pie savas sienas. Telpu piepilda neērts satraukums par to, kas tūlīt ikvienam būs redzams ekrānā.

Šokējošā Francijas tiesas prāva pret Dominiku Peliko, kurš vairākus gadus zāļoja un svešiniekiem ļāva izvarot savu sievu, jau kļuvusi par vēsturisku precedentu seksuālas vardarbības tieslietu vēsturē, lai gan tās gala spriedums tiks nolasīts tikai īsi pirms Ziemassvētkiem.

Ekrānos parādās lietas centrā esošā sieviete. Viņas seja pēdējās nedēļās bieži redzama Francijas un visas pasaules medijos. Bet trīs lielajos ekrānos redzamajos video Žizele Peliko nekustīga guļ uz sāna, pavērtu muti. Tiesas zālē valdošo klusumu pēc brīža pārtrauc viņas krācieni.

Peliko lieta sašūpojusi Francijas sabiedrību un piesaistījusi visas pasaules uzmanību. Žizele ieguva lielu sabiedrības atbalstu jau ar pirmā brīža lēmumu publiskot savu vārdu un ļaut lietas izskatīšanai notikt publiski, nevis slēgtās sēdēs.