Šodienas redaktors:
Pauls Jānis Siksnis

Pēc izvarošanas apsūdzībām "Adidas" izdzēš Mbapē no reklāmas kampaņas

Reklāmas kampaņas foto.
Reklāmas kampaņas foto. Foto: Džūds Belingems/"X"

Pēdējās dienās "Adidas" aktīvi reklamē tās jauno "Artist Pack" ("Mākslinieka komplekts") apģērbu klāstu. Tajā piedalās Madrides "Real" un tās futbolists Džūds Belingems.

Anglijas futbola izlases līderis Belingems savos sociālajos medijos publicēja foto, kurā viņš sēž uz dīvāna ar citiem zīmola parakstītiem sportistiem. Aiz futbolista atrodas viņa komandas biedrs Kilians Mbapē, kā arī leģendārais Robertu Karlušs. 

Tiek rakstīts, ka Belingems šo foto izdzēsa no sava "Instagram" profila, bet atstāja "X" lapā. Kā izrādās, tas atšķiras no "Adidas" un Madrides "Real" publikācijām. Tajās Mbapē netika iekļauts. 

Foto: Madrides "Real"/"X"

Pirmdien, 14. oktobrī, pa futbola pasauli strauji izplatījās ziņas par izvarošanas apsūdzībām, kurās iesaistīts Francijas superzvaigzne Kilians Mbapē. Kā ziņoja zviedru mediji, tiek izmeklēta lieta pret Francijas futbolistu par izvarošanu un seksuālu uzmākšanos. 

Tiek spekulēts, ka tieši izmeklēšanas dēļ Mbapē tika izdzēsts no reklāmas kampaņas. Tomēr iemesls varētu būt arī futbolista līgums ar "Nike", ko viņš uz desmit gadiem parakstīja 2019. gadā.

"Sports Zone" sociālajos medijos apgalvo, ka zīmolam nepatika Mbapē iekļaušana konkurenta "Adidas" – Madrides "Real" sponsora – reklāmas kampaņā.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu