Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Ceturtdienas horoskops: 17. oktobris

Foto: icemanphotos/Shutterstock

Horoskops ceturtdienai, 17. septembrim.

AUNS

Plāni lieli, bet atceries sakāmvārdu: ko līdz lieli gurķi, ja tiem tukši vidi... Iedvesmas lidojums būs nevietā - lūkojies uz visu reāli, rēķini, plāno, pārbaudi.

VĒRSIS

Radīsies interesantas un ienesīgas idejas. Galvenais ar sadarbības partneriem vienoties par godīgu peļņas sadali. Tu zini savu vērtību! Vakarā risināmi ģimenes jautājumi.

DVĪŅI

Varbūt kas apgūstams saistībā ar tehnoloģiju jomu, vai varbūt tavā nozarē parādās kādas pavisam jaunas vēsmas. Seko līdzi aktualitātēm.

VĒZIS

Profesionālajā vidē no tevis gaidīs jaunas idejas un aktīvu darbošanos, bet, iespējams, arī tuvinieki vēlēsies tavu palīdzību. Ļoti spraiga diena, taču tiksi ar visu galā.

LAUVA

Ir tādas dienas, kad vienkārši vajag ļauties plūdumam. Neej pret straumi un nemēģini atrisināt jautājumus, kas iestrēguši. Nāks laiks, nāks padoms, un viss nostāsies savās vietās.

JAUNAVA

Kurš teica, ka rudens uzdzen dvēseles skumjas? Ja arī drēgnums un miglains rīts, dienas gaitā garastāvoklis kļūs arvien optimistiskāks. Vakarā būsi noskaņots izklaidēties.

SVARI

Sekmīgi kārtosi lietišķus jautājumus un risināsi darījumu sarunas. Par komunikācijas virtuoziem mēdz teikt: tas cilvēks spēj vilku no meža ārā izrunāt... Tas šodien par tevi.

SKORPIONS

Laba intuīcija. Ātri tiksi skaidrībā, kas kuram "aiz ādas", kāpēc kāds ko saka vai dara. Ja kaut kas nav pa prātam, runā. Nevajag samierināties tikai tāpēc, ka to varbūt prasa labais tonis.

STRĒLNIEKS

Būsi noskaņots daudz izdarīt un arī labi nopelnīt. Nekautrējies runāt par finansēm, jo katrai minūtei ir kāda vērtība, un to var pārvērst naudas izteiksmē.

MEŽĀZIS

Sirds ilgojas pēc jauniem plašumiem... Varbūt jāpalūko ceļojumu piedāvājumi uz tālām, siltām un eksotiskām zemēm. Rudenīgās noskaņas dabā mazliet skumdina.

ŪDENSVĪRS

Darbi ies no rokas, un tas būtiski uzlabos garastāvokli. Būsi uz radošā viļņa un iedvesmosi kolēģus. Vakarā satiecies ar draugiem, aizej vakariņās uz krodziņu un diena būs izdevusies.

ZIVIS

Apcerīgi vērsies ārā pa logu... Strādāt? Nestrādāt? Kuri darbi var pagaidīt? Laisks noskaņojums un grūti iešūpoties. Izdari pašu nepieciešamāko un papildus neko neuzņemies.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu