Šodienas redaktors:
Pauls Jānis Siksnis

Trešdienas horoskops: 16. oktobris

Foto: shuttertim82/Shutterstock

Horoskops trešdienai, 16. oktobrim.

AUNS

Būsi topā, izcelsies ar idejām, par popularitātes trūkumu nebūs jāsūdzas un domubiedru pulciņš augs. Trakajiem un drošajiem pieder pasaule, tā sena patiesība.

VĒRSIS

Visu gribas ātri, tūlīt un vēlams jau vakar, taču patlaban tāda kā minstināšanās. Ko darīt, ko ne? Kurš lēmums pareizākais? Neko nesasteidz – nāks laiks, nāks padoms.

DVĪŅI

Risināmi sarežģīti jautājumi, bet ar rāmu garu visu paveiksi. Ja darbā rodas spriedze, tad skaiti līdz desmit pirms vārdi nāk pār lūpām. Jāsargās sarunāt kaut ko lieku.

VĒZIS

Darbi rit savu gaitu, taču ir iespējas satikt domubiedrus, ideju atbalstītājus vai jaunus klientus. Labs laiks prezentācijām. Aktīva un ražīga komunikācija.

LAUVA

Darbā daudz pienākumu, turklāt vajadzēs arī palīdzēt ar padomu vai praktiski kolēģiem, kuriem pietrūkst iemaņu vai zināšanu. Garlaicīgi nav ne brīdi.

JAUNAVA

Ja profesionālajā jomā rutīna vai nav vairs komfortabli, tad ir pienācis laiks kaut ko mainīt. Tikai dari visu lēni un secīgi, tad atradīsi labāko variantu, kā palielināt ienākumus.

SVARI

Labs laiks, lai paplašinātu darbošanos un izmēģinātu spēkus kādā jaunā amatā vai nozarē. Tu esi lielisks stratēģis un parasti zini, kā kurā situācijā runāt vai rīkoties.

SKORPIONS

Tu cilvēks pūlies, centies, bet kur uzslavas, kur algas pielikums? Varbūt pienācis laiks kaut ko būtiski manīt - meklēt citu vietu vai sākt savu biznesu, ja tāda vēl nav.

STRĒLNIEKS

Ir brīži, kad vieni vārti jāaizver, lai varētu doties tālāk pa jauniem, kuri noteikti atvērsies. Kādam var veidoties jauni lietišķie kontakti gan te, gan caur ārzemju tēmu.

MEŽĀZIS

Prātā var nākt dažādas idejas, kas citiem liks neticībā nogrozīt galvas, bet tu pats būsi pārliecināts par to dzīvotspēju. Un pierādīsi, ka tev ir taisnība.

ŪDENSVĪRS

Iedvesmosi kolēģus un domubiedrus jauniem projektiem un ražīgākam darbam. Būsi labs padomdevējs gan citiem, gan pats sev. Noderēs iepriekš uzkrāta pieredze.

ZIVIS

Var gadīties, ka kolēģi vai darījumu partneri nesaprot tavas idejas un vēlmes no pus vārda. Nāksies skaidrot pat divas vai trīs reizes. Tikai turies tālāk no neauglīgiem strīdiem.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu