Šodienas redaktors:
Marina Latiševa

FOTO Jautrā gaisotnē aizritējusi Baibas Sipenieces-Gavares stāvizrādes "IR VĒL" pirmizrāde

Aizvadītajā nedēļas nogalē Rīgā, "Splendid Palace" tika aizvadīta Baibas Sipenieces-Gavares jaunās stāvizrādes "IR VĒL" pirmizrāde, pulcējot nozīmīgus Baibas dzīves cilvēkus un viņas talanta cienītājus.

Baiba pēc pirmizrādes un pirmajām izrādēm Rīgā teic: "Pirmizrāde ir īpaša ar to, ka tā ir izrāde, kurai nav līdzīgas nevienas citas. Zālē bija liela daļa no manu stāstu varoņiem, kā arī cilvēki, kas manā dzīvē spēlē un ir spēlējuši nozīmīgu lomu. Es pirmizrādi uztveru kā manu atskaiti viņu priekšā. Protams, bija arī liels satraukums, kā arī tā blaknes, kad izrāde it kā paiet nedaudz malā. Cilvēki jūt to dzīvo nervu, jūt, ka tas ir šeit un tagad. Es pirmizrādes neuztveru kā īstās izrādes. Īstā izrāde man sākas no kādas trešās reizes."

Baiba arī atzinīgi novērtē sadarbību ar skatuves scenogrāfijas un video efektu autoru PappaChi, kurš arī bija tūres reklāmas rullīša idejas autors un īstenotājs. "Izrādes iecere izdevās tieši tā, kā biju to iedomājusies, nekas nebija par daudz un viss īstajā vietā un precīzā apjomā, lai radītu pareizo noskaņu, vai pastiprinātu to," stāsta Baiba.

Izrādes būs arī Ulbrokā, Madonā, Ādažos, Jēkabpilī, Ogrē, Gulbenē, Valmierā, Kuldīgā, Jaunpilī, Rēzeknē, Tukumā, Alūksnē, Bauskā, Talsos, Rīgā, Ventspilī, Cēsīs, Liepājā, Jelgavā, Brocēnos, Skrundā, Aizkrauklē, Limbažos.

Biļetes "Biļešu Paradīzes" tīklā.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu