Šodienas redaktors:
Marina Latiševa

TV šovu dalībnieks Rendijs Indars Dikmanis: Es dzīvoju pēc saviem noteikumiem

Foto: Rendijs Indars Dikmanis / Instagram

20 gadus vecais Rendijs Indars Dikmanis, plašāk zināms kā drag mākslinieks ar vārdu Kortnija, dalījies ar savu neparasto dzīvesstāstu, šonedēļ raksta izdevums "Kas Jauns".

Rendijs Indars Dikmanis bērnību pavadījis laukos: "Man bija grūti, īpaši pusaudžu gados." Tieši tajā laikā viņam radās aizraušanās ar neparastāku ģērbšanās stilu. Rendijs atzīst, ka vecākiem bija sarežģīti pieņemt viņa atšķirību, un arī sabiedrība reaģēja ar nosodījumu. Viņš atklāj, ka šajā posmā dažkārt darījis sev pāri, un, atskatoties uz to, tā ir viena no lietām, ko viņš nožēlo.

Tagad Rendijs ir iemācījies dzīvot pēc saviem noteikumiem un aktīvi nodarbojas ar māksliniecisku performanci kā drag karaliene Kortnija. Viņš plāno savu nākotni saistīt ar skaistumkopšanu un modes industriju, jo tieši šīs jomas viņu patiesi aizrauj. Rendijs ir ļoti talantīgs un gatavs izmēģināt visu, ko dzīve piedāvā.

"Es gribu parādīt, ka cilvēks var būt pats, neatkarīgi no tā, ko domā citi. Ja tu esi laimīgs, tad tas ir viss, kas ir svarīgi," stāsta Rendijs.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka svētdien, 13. oktobrī, pie TV3 skatītājiem nonāca šova "Ir talants!" otrā epizode, kur uz skatuves uzmirdzēja Kortnija (īstajā vārdā Rendijs Indars Dikmanis), demonstrējot "drag queen" šovu.

Par redzēto sašutumu pauda ne tikai žūrijas locekle Linda Šeļakova-Paulauska un sociālo tīklu lietotāji, bet arī viens no "drag" kultūras aizsācējiem Latvijā – Amuna Davis (īstajā vārdā Dāvis Ķimenis-Bergholds).

Vairāk lasi žurnāla "Kas Jauns" jaunākajā numurā!

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu